Atlético har kun vunnet fire av sine elleve siste La Liga-kamper, og de har sluppet inn mål i ti av de siste tolv kampene i den spanske ligaen. Det er uvant kost for et lag som i en årrekke har vært kjent for å være blant de beste defensivt i Europa.

Klikk her for å levere spill på at Atletico Madrid vinner til 6,00 i odds

Nå har Diego Simeone skrinlagt planene om å endre spillestilen til Atletico Madrid. Det betyr at Manchester United møter et spansk lag som er opptatt av å tette igjen bakover.

Den karismatiske argentineren ledet Atletico til La Liga-tittelen sist sesong - men tittelforsvaret deres har ikke gått etter planen.

Simeones menn har klatret opp til femteplass på tabellen i den spanske toppdivisjonen før åttendedelsfinalen mot United, men de er fortsatt 15 poeng bak serieleder og byrival Real Madrid.

Atletico skulle spille en mer offensiv fotball denne sesongen, men 0-1-tap på hjemmebane mot bunnlaget Levante fikk alarmbjellene til å ringe, og det tvang Simeone til å gjøre endringer.

Resultatet var at de regjerende La Liga-mesterne kom tilbake på vinnersporet og vant lørdagskamp 3-0 mot Osasuna.

Atletico Madrid - Manchester United

Odds: Begge lag scorer og Atletico Madrid vinner - 6,00 i odds

Kampstart onsdag 23. februar klokken 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Wanda Metropolitano

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport Premium 1/TV 2 Play Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at begge lag scorer og at Atletico Madrid vinner. Det spiller du på her til 6,00 i odds

Atletico Madrid gikk på et sjokktap mot bunnlaget Levante forrige onsdag, men de slo brutalt tilbake i helgens kamp mot Osasuna.

En 3-0-seier i Pamplona lørdag var en perfekt oppladning for Atletico Madrid før de møter Manchester United i åttendedelsfinalen i Champions League hjemme på Estadio Wanda Metropolitano. Joao Felix, Luis Suarez og Angel Correa scoret målene da Atletico klatret opp på femteplass med like mange poeng som Barcelona i La Liga.

Ca. 43 millioner i Vikinglotto-potten. Klikk her for å levere spill før onsdag kl. 18.

Diego Simeones menn har i løpet av de siste elleve sesongene vært kjent for å være usedvanlig godt organisert defensivt, men det har ikke vært tilfelle denne sesongen. Lørdagens kamp var bare syvende gang på 25 kamper at de klarte å holde nullen.

Atletico kom seg gjennom Champions League-gruppespillet med syv poeng på seks kamper, og den ustabile formen har ikke blitt mye bedre siden. De ligger på femteplass i La Liga-tabellen og har kun vunnet tre av de siste åtte kampene, sluppet inn litt vanlige 16 mål i denne perioden.

Målene renner inn

Heldigvis for Simeone er ikke Manchester United i sin beste form heller, og i helgen viste de nok en gang at de ikke henger sammen defensivt. De røde djevlene vant 4-2 mot Leeds på Elland Road i en svært underholdende kamp, men Ralf Rangnicks menn har kun klart å holde nullen to ganger på de siste åtte kampene, begge kampene ble spilt på Old Trafford.

På bortebane har United sluppet inn mål i alle de fem siste kampene, men de har også scoret i alle bortekampene sine siden april i fjor.

Ikke overraskende, tror vi at begge lagene scorer på Estadio Wanda Metropolitano. Begge lag har scoret i tolv av Manchester Uniteds 16 bortekamper denne sesongen, og mot et Atletico Madrid-forsvar som strever fælt med å finne ut av ting tror vi det blir 13 av 17 kamper.

Norsk Tipping har 124 spill på kampen mellom Atletico Madrid og Manchester United. Klikk på denne lenken og velg deretter lenken fotball i menyen til venstre.

Ralf Rangnicks menn har hatt et døgn mindre å hvile spanjolene, og de måtte kjempe for tre poeng på en blytung Elland Road-matte. Manchester United må antakeligvis jobbe hardt for å ta poeng i den spanske hovedstaden.

Tre av de fem siste kampene til Manchester United har endt 1-1, og det kan være et greit resultat for engelskmennene på bortebane. Da har de skaffet seg et godt resultat før hjemmekampen.

Men vi tror ikke United får med seg poeng fra Madrid. Spanjolene har riktig nok tapt de to siste hjemmekampene mot engelske lag Liverpool 2-3 og Chelsea 0-1), men vi tror ikke de går på enda et tap. De to tapene er de eneste på 17 hjemmekamper mot engelske lag siden 1961. Sist gang United møtte Atletico i Madrid endte det med 3-0-seier til vertene i 1991.

Sorry, alle United-fans. Vi tror Atletico vinner hjemme i Madrid.

Vi tror at begge lag scorer og at Atletico Madrid vinner. Det spiller du på her til 6,00 i odds