Gå til sidens hovedinnhold

- Denne endringen skal få Liverpool til å score igjen

Jürgen Klopp har endelig klart å mure igjen bakover hos Liverpool, men nå har han fått et annet problem.

Liverpool står uten scoring i de tre siste Premier League-kampene. Det er et problem, Og det er Jürgen Klopp fullstendig klar over.

Det er 348 minutter (uten tilleggstid) med Premier League-fotball siden sist Liverpool scoret. Det er i følge lokalavisen Liverpool Echo det lengste målløse strekket for et Liverpool-lag siden Gerrard Houlliers mannskap spilte elleve omganger uten scoring i 2000.

Søndagens 0-0-kamp på Anfield mot Manchester United betyr at Liverpool har spilt tre Premier League-kamper på rad uten å score for første gang siden våren 2005.

Dersom de ikke klarer å score mot Burnley, kan kampen om Premier League-tittelen være over.

Ifølge Liverpool Echo vil Klopp ta grep for at det ikke skal skje.

Med Joel Matip tilbake, har Liverpool-manageren plutselig flere alternativer. Avisen tror Nat Phillips kan komme inn i midtforsvaret. 23-åringen er ikke spesielt rask, men mot et Burnley-lag som ofte slår høyt og langt, kan han være mannen som tar luftkrigen.

Fredag er det ca. 103 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Klikk her for å levere kupong.

Vel så viktig er det at Klopp da kan flytte Fabinho og Henderson frem på midtbanen. Det vil ha en positiv innvirkning på det offensive spillet hos den regjerende ligamesteren. De to midtbanespillerne måtte vikariere i midtforsvaret mot Manchester United. Begge spilte en god kamp, men de vil nok tilbake i sine vante posisjoner. Gini Wijnaldum og Thiago Alcantara er også aktuelle fra start på midtbanen etter prestasjonene mot United.

Xherdan Shaqiri startet sin første Premier League-kamp på 13 måneder mot United, og han gjorde en grei jobb. Mye tyder likevel på at Klopp vil starte med Sadio Mane, Roberto Firmino og Mohamed Salah på topp.

Liverpool - Burnley (Over/Under ant. mål fulltid H-lag 2.5) - Under 1,77 (spillestopp torsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, Premier League. Liverpool har falt ned til fjerdeplass på tabellen etter tre skuffende kamper. Jurgen Klopps menn har ikke scoret i det nye kalenderåret.

De skaper sjanser, men de har kun scoret én gang på de siste 62 skuddene i ligaen.

Torsdag møter Liverpool et Burnley-lag de har hatt et godt tak på. De regjerende ligamesterne har vunnet ni av de siste tolv Premier League-kampene mot the Clarets.

Burnley sliter på Anfield

Burnley har faktisk kun vunnet én av de siste 26 bortekampene på Anfield i alle turneringer.

Det er ingenting som tyder på at vi skal bli vitner til en målfest på Merseyside torsdag. Burnley har nemlig gått målløse av banen i seks av de siste syv bortekampene i Premier League.

Liverpool på sin side har spilt syv omganger med Premier League-fotball uten å få ballen i mål. Samtidig har Anfield-laget vært bra bakover. De har kun sluppet inn 21 mål hittil. Manchester City, Tottenham, Arsenal og Aston Villa er de eneste lagene som har vært bedre defensivt enn dem i den engelske toppdivisjonen denne sesongen.

Målfattig torsdagskamp

Burnley har tapt tre av de fire siste kampene, og alle nederlagene har vært 0-1-tap. Å tape 0-1 er det vanligste resultatet i Burnleys Premier League-historie. I 28 av Premier League-kampene deres har det vært sluttresultatet.

Tror du Liverpool vinner 1-0 mot Burnley gir det 7,00 i odds.

- Vi møter Burnley torsdag, og de er ikke kjent for å slippe inn mange mål, sa Klopp om torsdagens kamp.

Det har Liverpool-manageren helt rett i. Liverpool skal forsøke å score på et av de mest velorganiserte forsvarene i Premier League. Statistikken viser at The Clarets kun har sluppet inn mer enn ett mål i én av de siste elleve kampene.

Likevel; Liverpool er ubeseiret i 68 Premier League-kamper på Anfield, og de har vunnet 55 av dem. 13 har endt uavgjort. Sist sesong endte kampen mellom Liverpool og Burnley 1-1 på Anfield, men da var seriemesterskapet allerede i boks for Klopps menn.

Denne gangen tror vi Liverpool vinner mot Burnley, men det blir neppe noe målkalas. Oddsen på at hjemmelaget scorer to mål eller mindre er et interessant spill. Oddsen på at Liverpool scorer under 2,5 mål i kampen gir 1,77 i odds. Det blir vårt spill på kampen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset