Gå til sidens hovedinnhold

Denne engelske rekorden vil ikke Brentford ha

Brentford har aldri klart å rykke opp gjennom en playoff, men vi tror de kan klare det denne sesongen. Vi tror de vinner mot Bournemouth på den norske nasjonaldagen.

Da Brentford tapte 1-2 mot Fulham etter ekstraomganger i playoff-finalen på Wembley i fjor, var det niende gangen de feilet i en playoff. Det er engelsk rekord.

Brentford har ikke spilt på øverste nivå i engelsk fotball siden 1946/47-sesongen. Denne sesongen - etter 74 år - kan the Bees gjøre comeback på øverste nivå i engelsk fotball.

Onsdag er det ca 270 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Men første må de slå Bournemouth i semifinalen. Det burde være en overkommelig oppgave. De har nemlig allerede vunnet mot the Cherries to ganger i ligaen.

Bournemouth - Brentford 2,60 - 3,05 - 2,50 (spillestopp mandag kl. 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Championship-playoff. Kamp 1 av 2. Bournemouth endte på sjetteplass i Championship denne sesongen, ti poeng bak Brentford på tredjeplassen.

Bournemouth har en talentfull tropp, og de har ambisjoner om å gjøre oppholdet i Championship så kort som overhode mulig, men klarer de å slå ut Brentford? Det tviler vi på.

At Brentford vinner mot Bournemouth gir 2,50 i odds

Brentford lå på direkteopprykksplass lenge. Ja, faktisk helt frem til starten av mars, men de rotet vekk det direkte opprykket i løpet av de tolv siste serierundene. The Bees har massevis med erfaring fra playoff-spill. De tapte playoff-finalen på Wembley mot Fulham sist sesong, og har endt på tredjeplass i Championship for andre sesongen på rad.

Tre tap på rappen

Danske Thomas Frank har gjort London-klubben til et stabilt topplag på nest øverste nivå i England. I år tror vi han kan ta dem hele veien til Premier League.

Da Bournemouth og Brentford møttes på Vitality Stadium i april var the Cherries formlaget i Championship. De hadde vunnet syv kamper på rad, men 1-0-tapet mot Brentford var det første av tre strake tap som gjorde at de til slutt endte på sjetteplass.

The Cherries gikk av banen i de tre siste kampene uten å score, og vi tror de får problemer mot et Brentford-lag som avsluttet sesongen med fire strake seire og kun ett baklengsmål.

Her kan du skrape Flax på nett

Tolv kamper uten tap

Brentford er i form. The Bees er ubeseiret i tolv kamper på rad, og på toppen av det hele har de vunnet fire av bortekampene mot topp syv-lagene denne sesongen (4-2-1).

Bournemouth tok åtte av sine 13 hjemmeseiere mot lag som lå på 15.-plass eller lavere på tabellen. Mandagens kamp blir antakeligvis jevnspilt, men vi tror ut fra form og tidligere resultater at Brentford tar sin fjerde seier på rad mot Bournemouth. Oddsen på Brenford-seier er 2,50. Det er absolutt spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset