(Reuters/Scanpix)

Denne gjengen er råsterke hjemme

Espanyol står med ni hjemmeseire og vinner igjen tirsdag. Sjekk vårt andre oddstips tirsdag.

Kommersielt

Flere tips tirsdag:
Chelsea tar skalpen på Manchester United
Lesernes oddstips tirsdag


Tirsdagens langoddsprogram byr på hele 101 objekter. Det starter med 15 km menn i ski-VM og fortsetter med svensk og finsk hockey. Deretter er det enorme mengder objekter fra britisk fotball, med Chelsea - Manchester United som det store høydepunktet, før det hele avsluttes med NHL.

Det spilles full runde i både Primera Division og Segunda division denne midtuken. Fredag bød vi på et knallfint spilleobjekt fra Segunda i form av Tenerife hjemme mot Xerez. Onsdag har vi en ny mulig godbit fra denne divisjonen, men det kommer vi selvsagt tilbake til i morgen.

OBS: Slik får du spilt på iPhone og Android

To kamper spilles på øverste nivå tirsdag og vi retter fokuset mot oppgjøret som spilles i Barcelona mellom Espanyol og Mallorca. Etter fire strake tap slo hjemmelaget voldsomt tilbake lørdag hjemme mot Real Sociedad og ga seg ikke før det stod 4-1 i målprotokollen og Vadim Demidov fikk ingen spesielt hyggelig aften som midtstopper hos Real Sociedad.

Kun tapt for topplagene
Svært hjemmesterke Espanyol hadde tapt sine to siste hjemmekamper forut for møtet med Real Sociedad, dog mot tøff (Villarreal og Real Madrid). Men tilbake mot mer normal motstand tok Espanyol sin niende hjemmeseier for sesongen (og med 9-3-0 hjemme er det kun topplagene Barcelona, Real Madrid og Villarreal som har bedre hjemmestatistikk. Espanyols tredje hjemmekamp kom for øvrig mot storebror Barcelona.

Små endringer
Espanyol ligger på en knallsterk femteplass på tabellen og har sju poeng opp til Villarreal på fjerdeplassen (som gir kvalik til Champions League) når tretten serierunder gjenstår, så det er fortsatt liv i håpet. Hjemme på Estadio Cornella El Prat har Espanyol slått samtlige lag som ligger bak dem på tabellen. I forhold til lørdagens kamp gjøres det en endring, den velkjente argentineren Aldo Duscher erstatter Javi Marquez (som scoret det fjerde målet for Espanyol lørdag).

Når det gjelder Mallorca så hang de brukbart med hjemme mot Barcelona lørdag, men etterhvert ble overmakten for stor og det endte tilslutt 0-3. Formen er ellers meget svak for Michael Laudrups mannskap med svake 1-1-5 på de sju siste seriekampene. Seieren kom hjemme mot Athletic Bilbao (1-0). I forhold til lørdagens kamp mot Barcelona gjør Laudrup tre endringer.

Svake borte
Mallorca ligger i øyeblikket på en tiendeplass og har sju poeng ned til Zaragoza som er første lag under streken. På fremmed gress har som vanlig Mallorca prestert svak (2-2-8) og det er som alltid hjemme laget tar sine fleste poeng.

Det står 7-2-0 i siste ni tilsvarende og vi tror det er svært god mulighet for hjemmeseier igjen. Espanyol-seier betales med brukbare 1,80 og kan spilles som singel. Og selv med et svært innholdsrikt program denne tirsdagen, så er det dårlig med kombinasjonsobjekter og vi velger derfor to singelspill denne tirsdagen (det andre forslaget leser du her)

Spilleforslag 2 tirsdag (innsats kr 100:
Kamp 28 Espanyol - Mallorca 1,80 3,05 3,40
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger tirsdag:
- Tre serierunder gjenstår i den svenske eliteserien før sluttspillet. De åtte beste går dit, og vinneren av eliteserien velger fritt av lag 5-8 hvem de vil møte i kvartfinalen (som spilles best av sju). Det er således mange lag som har noe å spille for, sjekk tabellen før du gjør dine innsatser.
- Skellefteå vil med seier hjemme mot Färjestad være på god vei mot førsteplassen
- Våre svenske venner melder for øvrig om at Södertälje (fire strake seirer mot Brynäs) må prøves borte mot Brynäs. Bortelaget har alt så spille for. Odds 2,95.
- Hjemmelagene AIK, Timrå og Frølunda jager alle åttendeplassen og må nesten vinne sine respektive kamper
- Nottingham Forest viser dessverre litt sviktende form, men har normalt en bra sjanse borte mot svært skaderammede Middlesbrough
- Godtgående Brentford bår ha en bra sjanse hjemme mot Notts County
- 1,40 på at Everton elimenerer Reading i FA-cupen, det var fryktelig lavt
- Sjekk ellers vårt Lesernes oddstips for gode forslag fra våre lesere

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus