Leeds har kun tapt to av de siste 18 ligakampene. De har vunnet 14 og spilt to uavgjort. Wolves på sin side har tapt tre av de fem siste bortekampene. Det lukter hjemmeseier på Elland Road mandag.

Leeds - Wolverhampton 2,45 - 3,15 - 2,80 H (spillestopp mandag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leeds United har fått en drømmestart på Premier League-comebacket. Den gamle storheten fra Yorkshire tapte 3-4 i serieåpningen på Anfield, men er ubeseiret i de tre siste kampene.

De har vunnet mot bunnlagene Fulham (4-3) og Sheffield United (1-0), før de spilte 1-1 mot Manchester City før landslagspausen. Resultatene er imponerende, men Elland Road-laget har også hatt hellet med seg. Poenget mot Manchester City var fortjent, men tapet mot Liverpool kunne vært større og de viste store defensive svakheter da de slapp inn tre mål hjemme mot Fulham.

Onsdag er det ca 122 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Målrike Premier League-kamper

Wolves og Leeds har en ting til felles. Begge lagene har vunnet mot Fulham og Sheffield United, men det er også de to eneste seirene ulvene har så langt. Å tape mot Manchester City er ingenting å skjemme seg over, men 0-4-tapet mot West Ham gir grunn til bekymring.

Her kan du skrape Flax på nett

Det har vært scoret mange mål i Premier League i 2020/2021-sesongen, og vi tror måfesten fortsetter på Elland Road. Leeds har scoret i ale sine fem kamper så langt denne sesongen, og de har ikke gått målløse av banen siden midten av juni.

Leeds utnytter Wolves mandagskompleks

Jack Harrison er trolig tilbake i startelleveren mandag kveld etter at han sto over kampen mot Manchester City, som han er utlånt fra, men Gaetano Berardi, Kiko Casilla og Adam Forshaw er alle ute.

Liam Cooper, Pablo Hernandez og nysigneringen Diego Llorente er alle usikre. Det betyr at Raphinha kan debutere mot Wolves.

Se alle de nye draktene til Premier League-klubbene her

Jonny er den eneste spilleren som er ute hos Wolves. Nysigneringen Marcal er friskmeldt, og han kan debutere mandag.

Pedro Neto kan få fornyet tillit etter en god kamp mot Fulham, men Adama Traore og Joao Moutinho kjemper også om å komme inn i startoppstillingen.

Wolves har svinget i prestasjonene, og de vil ikke få det enkelt på Elland Road.

Leeds spilte en god kamp mot Manchester City sist, og det offensive spillet til Marcelo Bielsas mannskap vil gi Yorkshire-laget flere nye fans.

Wolves har kun vunnet to av ni mandagskamper i Premier League. Vi tror Leeds påfører ulvene sitt sjette mandagstap. 2,45 i odds på Leeds-seier er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset