Leicester City snudde 0-1 til 2-1-seier mot Crystal Palace, og tok dermed et langt skritt mot Champions League-spill neste sesong.

Brendan Rodgers' menn lå under til pause etter en tidlig scoring av Wilfred Zaha, men de slo tilbake i andre omgang og tok alle tre poengene. Timothy Castagne utlignet til 1-1 i starten av andre omgang og formspilleren Kelechi Iheanacho ble matchvinner da det gjensto ti minutter av kampen.

At Leicester vinner mot Southampton gir 2,00 i odds

Det er et skikkelig rotterace om de to siste plassene i Champions League. Og med mandagens trepoenger til Leicester, så rykket de fra Liverpool og West Ham – og en plass i den gjeveste turneringen begynner å virke sikker for Brendan Rodgers.

Med 15 poeng igjen å spille om er Liverpool hele åtte poeng bak Leicester, mens West Ham er syv poeng bak.

Fredag er det ca. 341 millioner i Eurojackpot-potten.

Chelsea er på den siste Champions League-plassen. Gapet opp til Leicester er fire poeng. Vinner the Foxes fredagens kamp, slik vi tror de gjør, er det Chelsea det handler om for West Ham og Liverpool, i kampen om 4.-plassen. For det ser ut som om Leicester styrer greit mot å bli nummer tre.

Southampton - Leicester 3,30 - 3,60 - 2,00 B (spillestopp fredag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

6. november i fjor, etter å ha slått Newcastle 2-0 på hjemmebane, toppet Southampton Premier League-tabellen for første gang på 32 år, men deretter har det gått nedover for the Saints.

Nå ligger Southampton på 15.-plass, ni poeng over nedrykksstreken, og laget vil helst legge bak seg 2020-2021-sesongen så fort som overhode mulig.

Fredag er det ca. 341 millioner i Eurojackpot-potten.

Southampton-spillerne gleder seg antakeligvis til å starte med blanke ark neste sesong, og vi tror ikke at the Saints vil klare å stoppe Leicesters jakt på en Champions League-plass fredag kveld.

Rekord-seier i Premier League

The Foxes knuste Southamptons FA-cup-drøm da de slo dem 1-0 i semifinalen på Wembley, og de har vunnet de tre siste kampene på St Mary's. Sist sesong lekte de seg til 9-0-seier mot Southampton her, og tangerte dermed en 24 år gammel rekord i Premier League.

9-0-seieren er også den største seieren for et bortelag i den engelske toppdivisjonen i Football Leagues 131-årige historie.

Fredag er det ca. 341 millioner i Eurojackpot-potten.

Det resultatet tror vi ikke at Brendan Rodgers menn klarer å gjenskape fredag, men vi tror Leicester tar alle tre poengene i denne kampen.

Southampton har tross alt tapt seks av de siste åtte kampene, og de virker ferdigspilt for sesongen.

Toppscoreren skadet

Situasjonen blir ikke bedre av at toppscorer Danny Ings går glipp av fredagens kamp på grunn av en skade, og det er usikkert om han spiller mer denne sesongen.

Michael Obafemi er tilbake på treningsfeltet, men Ryan Bertrand, Oriol Romeu og Will Smallbone er fortsatt ute.

Leicester har slitt med skader på sentrale spillere tidligere denne sesongen, men nå er de fleste tilbake. Harvey Barnes er riktignok ute resten av sesongen på grunn av en kneskade.

Kaptein Wes Morgen spiller heller ikke fredagens kamp. han har problemer med ryggen.

Iheanacho er i storform

Leicester er klar for finalen i FA-cupen, og de vil med tre poeng i fredagens kamp klatre opp i ryggen på serietoer Manchester United. The Foxes har plenty å spille for.

Brendan Rodgers menn spilte så sent som på mandag, da de slo Crystal Palace 2-1 på King Power Stadium. Leicester har flere spennende offensive spillere, men det er Kelechi Iheanacho outhampton-forsvaret må stoppe denne gangen. Han har scoret ni mål på de syv siste ligakampene, og ble matchvinner i mandagens kamp.

Leicester vinner fredagens match mot Southampton, og 2,00 i odds er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset