Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Manchester City er pisket til å vinne
Oddssingel PL:
City går i strupen på Chelsea
VM utfor kvinner:
Enormt comeback av Sofia
Oddssingel Danmark:
Nordsjælland til herlig hjemmeodds
V75 Romme: Jackpot med over tre mill kr ekstra i sjuerpotten
V4 Charlottenlund:
Strålende dansk V4-lunsj
Vikinglotto onsdag:
Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Alpint-VM:
Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Det er et flott langoddsprogram vi har foran oss søndag. I Premier League er det storkamp mellom Manchester City og Chelsea, mens Tottenham tar imot Leicester. I Spania er det duket for klassikeren Athletic Bilbao – Barcelona og ellers spilles det en rekke kamper i italiensk Serie A. I VM alpint er det klart for utfor for kvinner. Det er ellers lagsprint og hopp fra Lahti, og i Inzell er det 1500 meter som står på programmet søndag. I Canmore er det sprint både for menn og kvinner i verdenscupen i skiskyting. Så er det også noen kamper i Eliteserien i håndball både for kvinner og menn.

NB! Onsdag er det ca 136 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Tottenham vinner og Son Heung-min scorer – 2,90 i odds (spillestopp kl 14.25)

Tottenham tok tre poeng mot Newcastle sist helg etter en scoring helt på tampen. Dermed har Spurs tre seire på rad. Laget ligger på tredjeplass på tabellen, fem poeng bak Manchester City og Liverpool.

Tottenham viser fin form. De har vunnet ni av de siste elleve ligakampene, og de har taklet skaden til Harry Kane utrolig bra. Sørkoreaneren Son Heung-min har vært en nøkkelspiller. Han har vært drivkraften bak flere av de siste seirene.

Son Heung-min har scoret ni mål på de siste ti liga- og cupkampene for Spurs, og han har tre scoringer og to målgivende på hans to siste kamper mot Leicester, tror jeg at han kommer til å tegne seg på scoringslisten igjen mot Leicester søndag.

Leicester har sakte, men sikkert falt nedover tabellen. De tapte 0–1 mot Manchester United sist, og det var fjerde kampen på rad uten seier for revene. Nå står de med seks tap på de siste ti kampene.

Ja, de har faktisk fire tap på de seks siste Premier League-kampene, og de sliter i London. De har kun vunnet én av de siste elleve kampene i hovedstaden.

Søndag er heller ingen god kampdag for Leicester. De har kun vunnet én av de siste 15 kampene som er spilt på en søndag i alle turneringer. Fasiten viser fire uavgjorte og ti tap. Den eneste sesiren kom mot Everton i oktober 2017.

Tottenham må klare seg uten Eric Dier som er syk, mens Ben Davies sliter med en skade. Harry Kane og Dele Alli er tilbake på treningsfeltet, men ingen av dem spiller søndagens match.

Nykommeren Youri Tielemans kan debutere for Leicester. Marc Albrighton står i fare for å miste resten av sesongen på grunn av en skade. Også Daniel Amartey er ute med skade.

Så jeg tror hjemmeseier og Son Heung-min er et bra tips denne søndagen. Oddsen på et slikt scenario er 2,90. Det er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet