Gå til sidens hovedinnhold

Denne karen skal tjene penger for oss i natt

Leon Draisaitl er i kjempeform. Tyskerne har scoret syv mål på de fem siste kampene. Vi håper å tjene penger på ham i natt.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel Spania: Alle gode ting er tre i Copa del Rey
Vinnerspill skiskyting:
Thingnes Bø mot eventyrlig rekord
Oddsdobbel:
Sagosen og PSG går for gruppeseier
V64 Bollnäs:
Lerum byr på en frekk banker
V65 Klosterskogen
: En rakett som innfrir
Alpint-VM: Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Torsdagens langoddsprogram byr blant annet på semifinale i Copa del Ray, det er italiensk cup, treningskamp mellom Viking og Nest-Sotra og fransk cup. I tillegg startet VM enkeltdistanser på skøyter i Inzell med lagsprint, 3000 meter kvinner og 5 000 meter menn på menyen. Skiskytterne er i Canmore og der skal det både være normaldistanse for menn og kvinner i kveld. Og på håndballfronten er det tysk Bundesliga og Champions League på programmet.

NB! Fredag er det ca 600 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Minnesota Wild – Edmonton Oilers – Leon Draisaitl scorer mål 2,50 i odds (spillestopp kl 01.55)

Minnesota Wild kjemper om en sluttspillplass i Central Division, men sluttspilldrømmen fikk seg en kraftig kilevink da det ble klart at kaptein Mikko Koivu går glipp av resten av sesongen på grunn av en skade i det høyre kneet.

De klamrer seg fortsatt til wild-card-plassen i Western Conference. Natt til fredag skal Wild forsøke å bryte tapsrekken når Edmonton Oilers kommer til Minneapolis.

Februar har startet elendig for Minnesota. Først tapte de 1–3 borte mot Dallas, deretter gikk de på et 3-4-nederlag mot Chicago Blackhawks etter spilleforlengelse. Denne uken tapte de 4–5 etter straffeslag mot Buffalo Sabres.

At kaptein er ute vil bli merkbart i Minnesota. Koivu, som er spilleren med flest kamper for klubben (973), flest poeng (688), flest målgivendepasninger (487) og matchvinnerscoringer (33) skadet seg i en kollisjon med Tage Thompson i første periode mot Buffalo natt til onsdag.

Mens Minnesota skal prøve å venne seg til et liv uten den 35 år gamle finnen på isen, så har Edmonton blitt vant til ikke å vinne kamper. Før nattens kamp står laget fra den kanadiske oljebyen med seks tap på rappen. Natt til onsdag tapte de hele 2–6 mot Chicago.

Problemet til Edmonton har vært at de har kontrollert de to første periodene, men så «sover» de i tredje perioden. Det skjedde igjen mot Chicago, og Wild slapp inn fem mål i siste perioden. Til tross for en svak periode, så er det to spillere som leverer varene hos Edmonton.

Connor McDavid og Leon Draisaitl er de to største stjernene i Alberta-klubben, og de to scorer jevnt og trutt for Oilers.

Forventningene er skyhøye til det kanadiske stortalentet Connor McDavid. Kanadieren har for lengst levd opp til statusen som arvtaker til legenden og tidligere Edmonton Oilers-spiller, Wayne Gretzky. Det gjør at McDavid nå er i lønnstoppen i NHL. Han vil motta 13,25 millioner dollar per sesong de neste åtte årene. Rekordlønnen vil utgjøre nesten 18 prosent av Edmonton Oilers lønnsbudsjett fra 2018/19-sesongen, forutsatt at NHLs lønnstak per klubb holder seg på nåværende nivå – 655 millioner kroner.

McDavid har to mål og tre målgivende pasninger motb Wild denne sesongen, og han har seks scoringer og seks målgivende på elleve kamper mot Minnesota-laget. Det er likevel en annen spiller vi satser pengene våre på i natt.

Tyske Leon Draisaitl kommer litt i skyggen av McDavid, men han har faktisk scoret like mange mål som den kanadiske yndlingen denne sesongen. Begge spillerne står med 31 mål så langt. McDavid har imidlertid flere målpoeng enn Draisaitl. Han har 47 målgivende pasninger, mens tyskeren har 34.

Selv om laget taper og taper, så er Draisaitl i kjempeform. Han har scoret to mål i de to siste kampene, og står dermed med syv scoringer på de fem siste kampene.

Draisaitl har også en bra statistikk mot Minnesota. Han har scoret fire mål på de fire siste kampene mot Wild. I desember vant Edmonton 7–2 på hjemmebane, og i den kampen scoret Draisaitl to ganger og hadde en målgivende pasninger. Jeg tror han kommer til å slå til igjen mot Minnesota i natt. Oddsen på at tyskeren scorer er finfine 2,50.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken