Liverpool er ubeseiret i de siste elleve bortekampene i ligaen mot Everton, men åtte av kampene har endt uavgjort.

Oddsen på at Liverpool vinner på denne måten mot Everton gir bra betalt

Sist Liverpool tapte på Goodison Park var tilbake i oktober 2010. Det er altså snart tolv år siden.

Dette er den lengste rekken med kamper uten hjemmeseier for Everton i den engelske toppdivisjon mot én og samme motstander.

Vi tror ikke de vinner lørdagens kamp heller.

Everton - Liverpool

Odds: Liverpool vinner og begge lag scorer - 2,85 i odds

Kampstart 3. september klokken 13.30

Spillestopp kl 13.29 Live odds etter kampstart

Goodison Park

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Se Everton - Liverpool på Viaplay. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at Liverpool vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 2,85 i odds

Det ble litt av et thriller mellom Liverpool og Newcastle onsdag. Det stinket krise og ett poeng på Anfield syv minutter på overtid.

Men så syv minutter og ni sekunder på overtid dukket innbytter Fabio Carvalho opp. Han hamret klinket ballen opp i nettaket og sørget for at Liverpool vant kampen 2-1.

Etter en svak start på sesongen har Jurgen Klopps lag nå to seire på rad. De banket Bournemouth 9-0 i den forrige kampen, og gjorde samtidig Scott Parker arbeidsledig.

Lampard taper alltid mot Liverpool

Frank Lampard kan fort bli den neste Premier League-manageren som mister jobben om ikke the Toffees begynner å vinne kamper.

Statistikken til Lampard mot Liverpool gir ingen grunn til å tro at seongens første seier skal komme mot byrivalen. Liverpool har nemlig vært en ekkel motstander for Lampard. Han har tapt alle fire Premier League-kampene mot Liverpool og Jürgen Klopp, og lagene hans har sluppet inn minst to mål hver gang.

Everton er fortsatt uten seier denne sesongen, og det ser ut til at den blå delen av Merseyside må belage seg på en kamp på nedre halvdel av tabellen denne sesongen. Det betyr likevel ikke at Liverpool får det enkelt på Goodison Park.

For Everton er i stand til å utnytte de defensive problemene hos Liverpool. Klopps mannskap har sluppet inn mål i åtte av de ni siste kampene i ligaen.

Samtidig har de scoret i 52 av de siste 53 Premier League-kampene. Det gjør at vi ikke tror på en målrik kamp lørdag.

Darwin Nunez tilbake

Evertons nysignering Neil Maupay ligger an til å få sin debut i Merseyside-derbyet, og Idrissa Gueye vil trolig også komme på banen i lørdagens kamp.

Dominic Calvert-Lewin og Abdoulaye Doucoure er begge tilbake i trening, men de rekker ikke kampen mot Liverpool.

Liverpool får tilbake sommersigneringen Darwin Nunez. 800-millionersmannen har vært suspendert i tre kamper etter utvisningen mot Crystal Palace. Diogo Jota her tilbake i trening, men kampen mot Everton kommer antakeligvis for tidlig.

Jordan Henderson er ute på grunn av en muskelskade. Nykommeren Arthur spiller ikke denne kampen.

Everton har ikke vunnet en eneste kamp denne sesongen, og vi tror ikke de tar sin første seier i Merseyside-derbyet mot Liverpool, selv om det sikkert er mange the Toffees-fans som håper det.

Liverpool er favoritter i denne kampen, men det spillet de har levert så langt denne sesongen har ikke vært helt overbevisende. Siden åtte av de elleve siste kampene på Goodison Park har endt uavgjort, lukter det litt uavgjort av denne kampen. Det ville i så fall gjøre Everton - Liverpool til det Premier League-oppgjøret i historien som oftest har endt uavgjort.

Den rekorden tror vi ikke blir tatt denne lørdagen. Med Darwin Nunez tilbake på banen, tror vi Liverpool vil ta tre nye poeng. De har savnet en spisstype som Nunez inne i 16-meteren.

Ikke nok med det.

Harvey Elliott og Fabio Carvalho har vist at de er spillere som kan gjøre en forskjell, og da er ikke Liverpool bare avhengig av at Salah leverer scoringer.

Liverpool har sluppet inn mål i fem av sine seks kamper denne sesongen. Det er kun Bournemouth som ikke har klart å score mot dem.

Everton på sin side har opplevd at begge lag har scoret i de fire siste kampene sine i Premier League, og de har scoret i syv av de siste åtte kampene på eget gress.

Kun tre av de siste tolv kampene mellom Everton og Liverpool har likevel endt med over 3,5 mål, men i begge de to siste kampene på Goodison Park har det vært scoret fire mål eller flere.

Og i begge kampene har det vært scoret i begge ender av banen.

Vi tror på en ny underholdende kamp på Merseyside.

Vi tror at Liverpool vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 2,85 i odds