Mye tyder på at Sandviken blir til Brann i 2022, og lørdag får Toppserie-laget en forsmak på livet i byens storstue når de møter Arna-Bjørnar til lokaloppgjør på Brann Stadion.

Her kan du se kampen mellom Sandviken og Arna-Bjørnar direkte fra kl. 18.00

Sandviken skulle etter planen låne Brann stadion til kampen mot Rosenborg i starten av juni, men pandemien sørget for endringer i terminlisten. Dermed ble den kampen flyttet til Stemmemyren.

Sandviken - Arna-Bjørnar (HUB og antall mål) - Sandviken og Under 3.5 mål - 2,25 (spillestopp lørdag kl. 17.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Dette blir en historisk kamp. Byderbyet spilles nemlig på Brann Stadion. Det er første gang Bergens to beste kvinnelag møtes på Staddaen.

Etter seieren mot Vålerenga i forrige serierunde ser det nå ut til at gullkampen står mellom Sandviken og Rosenborg. Sandviken har fått en liten luke ned til Rosenborg på andreplass, men i sesonginnspurten blir hvert eneste poeng viktig om gullet ska hem.

Her kan du se kampen mellom Sandviken og Arna-Bjørnar direkte fra kl. 18.00

Sandviken er store favoritter, men Arna-Bjørnar er et lag som kan lage problemer for byrivalene. Da lagene møttes i slutten av juni ble det 1-1. Det er foreløpig Sandvikens eneste poengtap denne sesongen.

Ingen målfest på Stadion

Sandviken er i kjempeform. Det samme kan ikke sies om Arna-Bjørnar. Sistnevnte har kun plukket fire poeng på de fire siste kampene. Arna-laget er tydelig svekket etter at de mistet kapteinen Thea Bjelde. Hun gikk til Vålerenga i juli.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist er lørdag kl. 18.00

Til tross for at de manglet Bjelde i forrige kampen mot Sandviken, ledet de lenge 1-0. Det så ut til å gå mot en sjokkseier til Arna-Bjørnar, men en scoring av innbytter Vilde Drange Veglo fem minutter på overtid gjorde at kampen endte 1-1.

De siste syv oppgjørene mellom lagene har endt med fem seire til Sandviken og to kamper har endt uavgjort. Arna-Bjørnar har faktisk ikke vunnet borte mot byrivalen siden august 2013. Det er over åtte år siden.

Det har kun vært scoret fire mål eller mer i tre av de første tolv seriekampene til Sandviken.

Det har vært scoret under fire mål i de 13 siste byderbyene mellom Sandviken og Arna-Bjørnar, og vi tror heller ikke på målkalas i lørdagens kamp.

At Sandviken vinner og at det scores under 3,5 mål gir flotte 2,25 i odds. Det mener vi er et høyinteressant spill. Se kampen direkte her fra kl. 18.00

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset