Gå til sidens hovedinnhold

Denne Mané-statistikken er helt rå

Det er ingen lag Sadio Mané scorer oftere mot enn Crystal Palace.

Sadio Mané har scoret i de åtte siste kampene for Liverpool mot Crystal Palace. Den vanvittige statistikk mot Palace er Premier League-rekord.

Senegaleseren er sammen med Robin van Persie de eneste to spillerne som har scoret åtte ganger mot samme motstander i Premier League-historien. Den nederlandske goalgetteren gjorde det mot Stoke.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist er lørdag kl. 18.00

Med scoring i lørdagens kamp mot Crystal Palace vil Sadio Mané stå med Premier League-rekorden alene.

Vi tror Mane forbedrer Premier League-rekorden lørdag.

Liverpool - Crystal Palace

Sadio Mané scorer - 1,97

Kampstart lørdag 18. september kl. 16.00

Spillestopp kl. 15.59. Live odds etter kampstart

Kampen sess på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Sadio Mané scorer for Liverpool mot Crystal Palace. Det spiller du her til 1,97 i odds

Liverpool har vunnet de åtte siste Premier League-kampene mot Crystal Palace. Målforskjellen er overlegne 24-5.

Målstatistikken til Liverpools angrepstrio mot London-klubben er vanvittig. Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mane har har scoret 21 ganger til sammen mot laget som denne sesongen ledes av Arsenal-legenden Patrick Viera.

Vi tror Mohamed Salah og Sadio Mané kommer til å herje med London-laget igjen i lørdagens match.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist er lørdag kl. 18.00

Slipper inn mål på bortebane

Crystal Palace er det laget Sadio Mane har scoret flest ganger mot i Premier League. Ifølge statistikk nettstedet Transfermarkt har senegaleseren tolv scoringer på 14 kamper mot London-klubben for Liverpool og Southampton. Det gjør Crystal Palace den klubben han har scoret flest ganger mot i Premier League.

Her er hele lørdagens oddsprogram!

Liverpool-spilleren har scoret i de åtte siste kampene for Liverpool mot Crystal Palace, og i den forrige kampen mellom de to lagene på Anfield scoret han to ganger.

Crystal Palace har sluppet inn fem mål så langt denne sesongen, og alle fem har kommet på bortebane. De tapte 0-3 på Stamford Bridge mot Chelsea i sesongstarten, og i forrige bortekamp spilte de 2-2 mot West Ham på London Stadium. Vi tror også de slipper inn mål i sin tredje bortekamp på rad, og at Sadio Mané lager mer problemer for dem.

29-åringen har scoret 76 mål for Jurgen Klopps lag, men det er ikke bare den gode statistikken mot the Eagles som gjør ham til et godt spill lørdag.

Mane har nemlig også scoret i to av de tre siste Premier League-kampene - mot Burnley og Leeds United, og han kommer uthvilt til denne kampen etter å ha startet på benken i Champions League-kampen mot AC Milan i midtuken.

At Sadio Mané scorer igjen for Liverpool mot Palace gir 1,97 i odds. Det kan du spille på her!