Thorsby har sanket åtte gule kort på 17 kamper i Serie A så langt denne sesongen. Det gjør ham til det største råskinnet i den italienske toppdivisjonen.

Ca 730 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille før fredag kl. 19.00.

Den norske landslagsspilleren deler topp-plasseringen på verstinglisten med lagkameraten Bartosz Bereszyński. Polakken har også mottatt åtte gule kort så langt.

Det er ikke bare på klubblaget han er en hardhaus. Også på landslaget er han en kort-samler. Sampdoria-spilleren har spilt tolv landskamper og han har har fått gult kort i seks av dem.

Vi tror nordmannen leder Sampdoria til seier i torsdagens cupkamp mot Torino hjemme på Stadio Luigi Ferraris.

Sampdoria - Torino

Odds: Sampdoria vinner - 2,30

Kampstart torsdag 16. desember 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Stadio Luigi Ferraris

Italiensk cup

Vi tror at Sampdoria vinner. Det spiller du på her til 2,30 i odds

Dette er 4. runde i den italienske cupen, Coppa Italia. Både Sampdoria og Torino holder til på nedre halvdel av Serie A-tabellen, men begge lagene har vunnet siste kampen før torsdagens kamp.

Sampdoria har vist fin form den siste måneden. De har vunnet tre av de siste fem kampene, og laget til nordmennene Morten Thorsby og Kristoffer Askildsen er nå åtte poeng over nedrykksstreken.

Resultatene i de siste kampene står i sterk kontrast til den elendige formen laget viste før landslagspausen i november. Da plukket de kun fire poeng på åtte kamper, og det førte til at laget en stund var faretruende nær nedrykkssonen.

Torino har i likhet med Torino vært gjennom en vanskelig periode, men de har også vist tegn til å være på vei oppover tabellen.

Her er hele torsdagens oddsprogram!

Laget til Ivan Juric har sluppet inn bare 18 mål på de 17 første seriekampene, og nå har de også vist bedre takter offensivt. Torino er litt heldige at de spiller mot Sampdoria torsdag. De var nemlig nær ved å bli slått ut av Serie B-laget Cremonese i forrige runden i cupen etter en intens straffespark-konkurranse.

Sampdoria er sterke på hjemmebane

Disse to lagene møttes senest 30. oktober. Den gangen tapte Sampdoria 0-3 i Torino, men torsdagens kamp spilles i Genova. Der har Sampdoria kun tapt én av de siste ni kampene mot Torino på Stadio Luigi Ferraris.

Manolo Gabbiadini var tilbake i trening tidligere denne uken, mens Ernesto Torregrossa, Ronaldo Vieira og Mikkel Damsgaard trente for seg selv.

40 ekstra Lotto-millionærer lørdag 18. desember. Lever kupongen her!

Alessandro Buongiorno vil antakeligvis få sjansen igjen i forsvaret hos Torino, siden Bremer kun holdt i 45 minutter mot Bologna.

Ola Aina får sannsynligvis sjansen på en av vingbackene, mens Josip Brekalo kommer inn på topp hos laget fra Fiat-byen.

Det har vært scoret tre mål eller mer i 14 av de 17 kampene til Sampdoria denne sesongen. Det har også vært scoret tre mål eller flere i fem av de siste ni kampene til Torino.

Begge lagene kommer til å gjøre en del endringer på lagene, men midtbanekrigeren Morten Thorsby starter antakeligvis på midtbanen hos Sampdoria. Kristoffer Askildsen starter sannsynligvis på benken.

Dette ligger an til å bli en fartsfylt og underholdende kamp.

Vi tror hjemmebanefordelen blir avgjørende. At Sampdoria vinner gir 2,30 i odds.