Tirsdag kjemper Jo Inge Berget og Malmö FF om å spille seg inn i gruppespillet i Champions League. De regjerende svenske seriemesterne slo Ludogorets 2-0 hjemme i Skåne i den første kampen i forrige uke. Det betyr at uavgjort på bortebane tilstrekkelig for å gå videre mot bulgarerne, ja, skåningene tåler til og med et ettmålstap siden Jo Inge Berget satte inn 2-0 et kvarter ut i andre omgang. Ca. 31 millioner i Vikinglotto-potten. Spill her før onsdag kl. 18.00 Det er store penger som står på spill i tirsdagens kamp på Huvepharma Arena. Inngangsbilletten alene til Champions League-gruppespillet er verd 180 millioner kroner. I tillegg kommer millionbeløp i form av poengbonuser fra UEFA i gruppespillet.

Sist gang Malmö FF var i gruppespillet var i 2014-2015-sesongen. Den gangen vant de bare én kamp, men selv én seier gir en god slump penger. Hver seier i gruppespillet gir om lag 30 millioner kroner på kontoen, mens uavgjort belønnes med cirka 10 millioner kroner. Vi tror Jo Inge Berget og Malmö FF går på et knepent tap i Bulgaria, og at de går videre til gruppespillet i Champions League.

Ludogorets - Malmö FF 2.30 - 3.40 - 2.75 H (spillestopp tirsdag kl. 20.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset Veljko Birmancevic og Jo Berget scoret målene da Malmö FF vant 2-0 i den første kampen mot Ludogorets, og Jon Dahl Tomassons har skaffet seg et meget godt utgangspunkt før tirsdagens kamp i Bulgaria. Det kan komme godt med.

Får tilbake tidligere Serie A-spiss

Ludogorets manglet den tidligere Cagliari-spissen Kiril Despodov i angrepet i den første kampen. Han var suspendert, og uten stjernespissen strevde bulgarerne med å skape noe fremover. Han er tilbake i tirsdagens kamp, og vil forsterke laget offensivt. De bulgarske seriemesterne var ubeseiret i ni kamper på rad, før de fikk på trynet av Malmö FF på Eleda Stadion. Ikke siden 2016-2017-sesongen har Ludogorets klart å kvalifisere seg for gruppespillet i verdens gjeveste klubbturnering, og vi tror ikke de klarer det denne gangen heller. Ca. 31 millioner i Vikinglotto-potten. Spill her før onsdag kl. 18.00 Ludogorets har vunnet alle fem hjemmekampene så langt denne sesongen, og de har i denne perioden scoret 15 mål og kun sluppet inn tre, men vi tror ikke de vinner med to eller tre mål mot Malmö.

At de varmet opp til den viktige kampen med å banke Lokomotiv Sofia hele 5-0 i helgen, trenger ikke å bety så veldig mye. Malmö FF vant nemlig også i den hjemlige ligaen i helgen. De slo Degerfors 3-0. Her er hele tirsdagens oddsprogram! Den tettpakkede terminlisten til Malmö FF, og et 2-3-tap mot IFK Göteborg like før første kampen mot Ludogorets, gjorde at flere stilte seg tvilende til svenskenes sjanser, men vi trodde på dem Vårt tips på hjemmeseier gikk inn. Jo Inge Berget & co har vist at de er et et godt fotball-lag. De vant tross alt med ti mann på Ibrox mot Steven Gerrards Rangers.

Ubeseiret i Champions League

Malmö FF er ubeseiret i Champions League-kvalifiseringen. Fasiten viser fem seire og to uavgjorte, og svenskene har scoret to mål eller mer i de fem siste kampene. Ludogorets er sterke på hjemmebane. De har scoret seks mål på de tre siste hjemmekampene i Europa i sommer, og vi tror også at de kommer til å score mot Malmö FF, som har opplevd at begge lag har scoret i fem av de siste seks Champions League-matchene. Spill MillionFlax her! Jon Dahl Tomasson får tilbake Bonke Innocent og Anel Ahmedhodzic som begge var suspendert i den første kampen. Ahmedhodzic kan ta over plassen til Niklas Moisander i forsvaret. Sistnevnte er ute med skade. Med Despodov tilbake vil Ludogorets ha en spiller som kan utfordre Malmö FFs bakre rekker, og vi tror bulgarerne blir en tøffere motstander på bortebane. Her har de slått ut Lazio og Olympakos, og de har kun fire hjemmetap i kvalikene på de siste ti årene. Likevel; det svenskene viste på Ibrox får oss til å tro på at svenskene klarer å gå videre. Ettmålstap virker sannsynlig, og skulle det bli tilfelle vil Jo Inge Bergets mål fra den første kampen bli helt avgjørende. Oddsen på seier til Ludogorets er 2,10. Klikk på denne lenken for å levere dette tipset Dersom du er villig til å ta litt større risiko, kan du gå for ettmålsseier til Ludogorets. Det gir 3,75 i odds. Tror du Malmö FF taper med ett mål i Bulgaria? Spill her!