Gå til sidens hovedinnhold

Denne skaden gjør at England vinner mot Polen

England slipper å møte Polens viktigste spiller. Robert Lewandowski er skadet. Vi tror Harry Kane og The Three Lions vinner hjemme på Wembley onsdag.

Lewandowski, som har vært i sitt livs form for både Bayern München og Polen, hadde scoret de to første målene til Polen da han måtte av banen etter 63 minutter i Warszawa.

32-åringen er ute i onsdagens VM-kvalifiseringskamp mot England på Wembley, etter at det mandag ble bekreftet at han hadde skadet leddbånd i kneet. Polen må nå klare seg uten stjernespissen mot Gareth Southgates Three Lions, og skaden kan også gjøre at han må stå over kamper i Bundesliga og Champions League de neste åtte dagene, ifølge goal.com.

Onsdag er det ca 130 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

- Kliniske tester har vist skade på leddbåndet i høyre kne. Den korte tiden som er igjen til neste kamp utelukker deltagelse av landslagskapteinen i denne kampen. Dette vil medføre for stor risiko for å forverre skaden, skrev det polske fotballforbundet på sineegne nettsider.

- Behandling av denne typen skader varer vanligvis fra fem til ti dager. Derfor drar Robert Lewandowski tilbake til Bayern München, hvor han vil gjennomgå videre rehabilitering.

Det betyr at Lewandowski, som er en favoritt til å vinne Gullballen denne sesongen, ligger an til å miste de tre største kampene for både klubb og landslaget. At han ikke spiller på Wembley betyr at England får en enklere oppgave, og at Gareth Southgates menn kan skaffe seg en fem poengs ledelse om de vinner mot polakkene.

Lewandowski mister antakeligvis også Bayerns første kamp i Bundesliga etter landslagspausen mot tittelrivalene RB Leipzig, og første kampen i kvartfinalen i Champions League mot Paris Saint-Germain.

England - Polen (Pause/fulltid dobbel) - U/H 3,65 (spillestopp onsdag kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Gareth Southgates Three Lions har vunnet komfortabelt mot San Marino og Albania i de to første kvalikkampene, og kan ta kontroll på gruppe I i VM-kvalifiseringen med seier mot Polen på Wembley onsdag.

England topper tabellen med seks poeng, Polen og Ungarn har begge fire poeng, mens Albania, Andorra and San Marino er på henholdsvis fjerde-, femte- og sjetteplass.

Supertrekning lørdag. Ca 45 ekstra Lotto-millionærer. Spill her!

Etter å ha cruiset inn til 5-0-seier mot San Marino i forrige uke, var kampen mot Albania i Tirana søndag en betydelig tøffere oppgave.

Men scoringer av Harry Kane og Mason Mount gjorde at England tok en grei 2-0-seier.

Svekket uten toppscoreren

Southgate vil måtte se en bedre prestasjon av de engelske spillerne mot et polsk lag som er ranket som nummer 19 i verden.

Selv om polakkene sees på som den største trusselen for England i denne gruppen, så ventes det at engelskmennene vinner onsdagens kamp, særlig siden Lewandowski ikke spiller for Polen. Den 32 år gamle polske landslagskapteinen har scoret 66 mål på 118 kamper. Det gjør ham til Polens mestscorende spiller gjennom tidene. Uten Bayern München-angriperen vil polakkene være svekket.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Før 3-0-seieren mot Andorra søndag, hadde Polen sluppet inn to mål i tapene mot Italia og Nederland, og de slapp inn tre mål mot Ungarn.

Fem av Englands seks siste seire har vært med to mål eller mer, og den siste kampen mellom disse to lagene endte med 2-0-seier til England på Wembley i oktober 2013. Gareth Southgate har de offensive spillertypene til å score mot et polsk forsvar som lekker.

England har tettet forsvaret

Selv om Polen mangler den største stjernen, så har de spillertyper som kan utfordre England-forsvaret. Hertha Berlins Krzystof Piatek, Napoli-spillerenPiotr Zielinski og Arkadiusz Milik fra Marseille (på lån fra Napoli) vil sørge for at John Stones og Harry Maguire ikke er arbeidsledige onsdag kveld.

Stone og Maguire er nøkkelspillere hos England, og de spilte en god kamp mot Albania. På ti kamper i alle turneringer denne sesongen, har England holdt nullen syv ganger og kun sluppet inn fire mål. Vi tror England vinner mot Polen, men det kan hende de må være tålmodige.

Onsdag er det ca 130 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

England slet lenge med å få ballen i mål mot Albania, men Harry Kane stupheadet inn ledermålet i Tirana etter 38 minutter. Det gjorde han på et perfekt innlegg fra Luke Shaw. England har vunnet de tre siste hjemmekampene, men mot svake nasjoner som San Marino, Island og Irland. De har hatt større problemer når de har møtt Belgia og Danmark. Polen vil også gi dem kamp.

At det står uavgjort etter første omgang, men at England avgjør kampen i løpet av de siste 45 minuttene virker som et sannsynlig scenario. Oddsen på U/H-spiller gir 3,65 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset