Gå til sidens hovedinnhold

Denne spissen scoret flere mål enn Messi og Haaland sist sesong

Han var forrige sesongens mestscorende spiss i England og skjøt Cambridge til League One. Nå spiller Paul Mullin for Wrexham på nivå fem på fotballøyen.

Paul Mullin ble kåret til Årets spiller i League Two sist sesong, og det var

flere klubber i Championship som var interessert i å signere Cambridge-angriperen.

Ca. 43 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag kl. 19.00

Kanskje ikke så rart. Spissen var en kjempesuksess på Abbey Stadium. Mullin opplevde sin beste sesong foran mål. 26-åringen scoret 34 mål på 50 kamper i alle turneringer, og skjøt Cambridge opp i League One. Han scoret totalt 32 av Cambridges 73 ligamål forrige sesong.

Det gjorde ham til den mestscorende spissen i de fem øverste ligaene i England. Det var heller ingen i de tre øverste divisjonene i Frankrike, de to øverste divisjonene i Spania og de tre øverste divisjonene i Italia som scoret like mange seriemål som Mullin. Det var kun én mann som scoret flere ligamål enn ham i fjor, Robert Lewandowski. Han scoret 41 mål.

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

Han scoret flere ligamål enn Lionel Messi (30), Ronaldo (29), Erling Braut Haaland (27) og Kylian Mbappe (27).

Derfor var det overraskende at han havnet hos Wrexham på nivå fem i England. Mullin er mannen som skal lede waliserne til League Two.

Wrexham - Chesterfield

1.97 - 3.30 - 3.25 H - Wrexham vinner til 1.97 i odds

Kampstart tirsdag 5. oktober 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Racecourse Ground

Vi tror at Wrexham vinner. Det spiller du på her til 1,97 i odds

Til tross for den økonomiske backingen fra Hollywood-kjendisene Ryan Reynolds og Rob McElhenney, har det klabbet for Wrexham og Paul Mullin i National League denne sesongen.

Mullin har kun scoret fire mål på de syv første kampene så langt.

Waliserne har kun tatt tolv poeng på de første åtte kampene, men og de trenger tre poeng i tirsdagens match mot Chesterfield for å henge med i opprykkskampen. Chesterfield ligger på tredjeplass, seks poeng foran Wrexham før tirsdagens kamper.

Gjestene har også ligaens toppscorer i rekkene, Kabongo Tshimanga. Han har scoret ni mål på ni kamper, og han har scoret over ett mål i snitt på bortebane.

Samtidig har Chesterfield vært sterke defensivt. Han har holdt nullen i fire av de fem første bortekampene, men på Racecourse Ground skal de få kjørt seg mot Paul Mullin.

Ca. 43 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag kl. 19.00

Chesterfield har sluppet inn ett mål i snitt denne sesongen, så vi tror det blir en tett og jevnspilt kamp i Wales. Det er også interessant å se på resultatene til Wrexham på hjemmebane. Ingen av kampene deres har endt med over 2,5 mål så langt. De to siste hjemmekampene har endt med 1-0-seire, og vi tror tror at waliserne som er ubeseiret i de tre siste hjemmekampene tar sesongens tredje seier tirsdag. Oddsen på hjemmelaget er 1,97.

Vi tror at Wrexham vinner. Det spiller du på her til 1,97 i odds