Liverpool er ubeseiret i alle de seks siste ligakampene som er spilt med Jürgen Klopp, og de helrøde har vunnet de siste fem.

Wolverhampton på sin side har en elendig statistikk i siste serierunden. De har tapt seks av de syv siste kampene i siste serierunden. Den eneste seieren kom mot Sunderland i 2010.

Slik får du 2,20 i odds på Liverpool-seier mot Wolverhampton

At Liverpool spiller på hjemmebane gjør det enda mer interessant å spille på Liverpool-seier. De har ikke tapt i siste serierunden på Anfield siden 0-2-tapet mot Arsenal i 1989. Den gangen hadde begge lagene 76 poeng og 37 plussmål, men the Gunners vant ligaen på flere scorende mål enn Liverpool.

Her kan du se den nye Liverpool-drakten!

Søndag kan Liverpool oppleve å tape ligatittelen på målstreken igjen.

Liverpool - Wolverhampton

Odds: Liverpool vinner og det scores under 3,5 mål i kampen - 2,20 i odds

Kampstart søndag 22. mai kl 17.00

Spillestopp kl 16.59 Live odds etter kampstart

Anfield

Kampen vises på TV2 Sport Premium 2

Vi tror at Liverpool vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen - 2,20 i odds

Liverpool er det eneste laget i de fem største ligaene i Europa som ennå ikke har tapt en kamp i 2022.

Wolves har en formidabel oppgave foran seg søndag ettermiddag. De helrøde fra Merseyside er ubeseiret i de siste 22 ligakampene hjemme på Anfield (17 seire og fem uavgjorte). De har i denne perioden scoret 53 mål og sluppet inn ti.

Dersom de unngår tap i søndagens kamp vil det være femte gang de går gjennom en hel Premier League-sesong uten å tape en eneste hjemmekamp. Det eneste laget som har klart det før dem er Chelsea.

Det er ingen grunn til å tro at Wolves skal ødelegge den statistikken.

Wolves har nemlig en grusom statistikk på Anfield. De har tapt 17 av 19 toppseriekamper der.

Liverpool har også vunnet de ti siste Premier League-kampene mot Wolves. uansett bane, og de har holdt nullen i åtte av dem.

Salah ute?

Liverpool-manager Jurgen Klopp håper at Mohamed Salah, Virgil van Dijk og Fabinho er klar til søndagens kamp, men han har vært tydelig på at de ikke vil ta noen sjanser med Salah. Det er viktigere å ha egypteren klar til Champions League-finalen.

Joe Gomez er også usikker etter at han måtte gå av banen med en skade i kampen mot Southampton tirsdag.

Her kan du se den nye Liverpool-drakten!

Wolves vil trolig plassere Jose Sa i mellom stengene. Han spilte ikke kampen mot Norwich.

Max Kilman, Romain Saiss og Nelson Semedo er alle ute med skader.

Liverpool slo Southampton i tirsdagens kamp, selv om Jürgen Klopp gjorde ni endringer fra laget som startet i FA-cupfinalen. Det var en imponerende prestasjon. Etter å ha havnet under tidlig i kampen, ble Liverpool bare bedre og bedre utover.

De største stjernene er tilbake for Liverpool mot Wolves, og jeg tror ikke at gjestene klarer å utfordre de helrøde i denne kampen. Det virker som Wolves allerede har tatt ferie.

En seier mot Wolverhampton vil ikke være tilstrekkelig for Liverpool til å vinne tittelen. Jürgen Klopps lag er avhengig av at Manchester City ikke vinner mot Aston Villa, men stemningen på Anfield vil neppe være dårlig selv om Liverpool ikke skulle klare det.

Nå er det ca. 102 millioner i Eurojackpot-potten. Lever din kupong her

Ingen forventet i desember at Liverpool skulle kjempe om tittelen, men de har klart å gjøre tittelkampen spennende helt til siste slutt. De har allerede vunnet ligacupen og FA-cupen, og nå venter Champions League-finalen. Det har vært en fantastisk sesong for Liverpool.

Kun fire av de siste 17 kampene til Wolves har endt med over 3,5 mål, mens de fem siste kampene til Liverpool har endt med under 3,5 mål. Det viktigste for Liverpool i denne matchen er å vinne.

Vi tror at Liverpool vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen - 2,20 i odds