Everton - Leicester

Odds: 2.45 - 3.20 - 2.85

Kampstart lørdag 5. november kl 18.30

Spillestopp kl 18.29 Live odds etter kampstart

Goodison Park

Kampen vises på Viasport Premier League og Viaplay

Vi tror Everton vinner. Det spillet leverer du her

Det skiller tre poeng mellom Everton og Leicester på tabellen før lagene braker sammen på Goodison Park sent lørdag ettermiddag.

Everton på 12. plass kommer fra 0-0 borte mot Fulham, mens Leicester holdt stand lenge hjemme mot Manchester City, men tapte til slutt 0-1.

Everton har holdt nullen i de to siste

Everton fikk en dårlig start på den nye sesongen og sto uten seier etter de seks første rundene. De tapte de to første knepent mot Chelsea(0-1 hjemme) og Aston Villa(1-2 borte).

Så fulgte fire uavgjorte på rad mot Nottingham(1-1 hjemme), Brentford(1-1 borte), Leeds(1-1 borte) før det endte 0-0 hjemme mot Liverpool.

Den første seieren kom i den syvende runden da de slo West Ham 1-0 hjemme, og det startet en periode der de har maktet å hente noen seiere. De slo Southampton 2-1 borte før tre tøffe kamper mot Manchester United, Newcastle og Tottenham endte med knepne tap.

De to siste har vært en liten opptur igjen. 3-0 hjemme mot Crystal Palace var sterkt, før de maktet 0-0 borte mot overraskelseslaget Fulham. Her hadde Jordan Pickford en god dag på jobb og bidro sterkt til at de kunne ta med seg det ene poenget hjem.

Det er ca. 1,22 milliarder kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Bedring for Leicester

Leicester fikk en grusom start på årets sesong og det så fryktelig mørkt ut for jobben til Brendan Rodgers. I første runde virket de å ha god kontroll hjemme mot Brentford da de ledet 2-0.

Men Brentford kom tilbake og scoringene til Ivan Toney og Josh Dasilva gjorde at det endte 2-2, og det startet en fryktelig rekke for Premier League-mesteren fra 2015/16.

Seks strake tap som inkluderte 2-4 mot Arsenal, 2-5 mot Brighton, og 2-6 mot Tottenham, sendte de helt til bunnen av tabellen.

Etter kampen mot Tottenham har de fått rettet på mye og står med 3-1-2 på de siste seks. De har tydeligvis gjort en jobb i forsvarsarbeidet, for etter å ha sluppet inn hele 22 mål på de åtte første står de med kun tre baklengs på de seks siste.

Forrige bortekamp mot Wolverhampton vant de hele 4-0, og i siste kamp mot Manchester City hjemme på King Power Stadium bet de bra fra seg. Kun et praktfullt frispark fra Kevin De Bruyne sørget for at bortelaget stjal med seg tre poeng.

Dette blir jevnt og målfattig

Det er to lag som har tettet igjen i forsvaret som møtes på Goodison Park tidlig lørdag kveld, og vi spår at dette blir et jevnt og målfattig oppgjør.

Alle kampene til Everton denne sesongen har inneholdt tre mål eller færre, og hjemme på eget gress har de kun sluppet inn fire mål på seks kamper.

Leicester lakk som en sil i starten, men også de har fått orden på å forsvare eget mål. Ett baklengs på de fire siste er sterkt.

Dette kan selvsagt bikke begge veier, og statistikken mellom lagene på denne banen viser også det. På de ni siste kampene på Goodison Park står det 3-3-3 - med målforskjell på 15-14.

Statistikken så langt i Premier League viser at hjemmelagene vinner nesten 51 % av kampene, mens bortelagene vinner 23 %. Vi lar dette avgjøre denne gangen og går for hjemmeseier til Everton.

Vi tror Everton vinner mot Leicester. Det spillet leverer du her til 2.45 i odds