Gå til sidens hovedinnhold

Denne svensken kan ødelegge for PSV

Willem II har et godt tak på PSV hjemme de siste tre kampene. Vi tror det svenske stjerneskuddet Alexander Isak og Willem II kan overraske mot PSV på torsdag.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel La Liga: Getafe på vei mot sensasjonell Champions League-plass
Oddssingel Allsvenskan: Toppkampen det oser poengdeling av
Oddssingel La Liga: Villarreal er pisket til å vinne
Oddsdobbel: Hjemmedobbel til flott odds
V64 Åby:
Jackpot med kanonløp over hele fjølen
V65 Bergen:
V65-jackpot med frekk banker
V5/V5 Øvrevoll
: I kveld smeller det på Øvrevoll
V5 Bjerke: Hop har lunsjbankeren på Bjerke

Torsdagens langoddsprogram byr på tre kamper fra La Liga, den byr på semifinale i Coppa Italia mellom Atalanta og Fiorentina og den byr på tre kamper fra Allsvenskan. I tillegg skal PSV Eindhoven ut i en meget viktig bortekamp mot Willem i nederlandsk Eredivisie og i Sverige er det klart for tredje finalekamp mellom Frölunda og Djurgården i ishockey. Natt til fredag er det også klart for første kvartfinale i Stanley Cup når Boston Bruins tar imot Columbus Blue Jackets og St. Louis Blues tar imot Dallas Stars.

NB! Fredag er det ca 603 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Willem II – PSV Eindhoven H 5,50 (spillestopp kl 20.40)

Willem II trenger tre poeng i torsdagens kamp om de skal ha håp om en topp syv-plassering og spill i Europa neste sesong, men det er enklere sagt enn gjort.

PSV er i god form før kampen i Tilburg. Laget fra Eindhoven vet at bare seier er godt nok om de skal henge med i kampen om ligatittelen i den nederlandske Æresdivisjonen. Med tre poeng vil de stå likt med Ajax etter 32 serierunder. Begge lagene vil da ha 80 poeng. Ajax har klart bedre målforskjell, og i tillegg har Ajax klart overkommelige kamper i de to siste, mens PSV har en veldig vrien bortekamp mot AZ Alkmaar i neste serierunde

Willem II var ikke i nærheten av sitt toppnivå i bortekampen mot Excelsior forrige helg. De tok ledelsen da Tapia scoret i det 16. minutt, men langt inn i overtiden scoret El Hamdaoui et fortjent utligningsmål, og dermed ble det poengdeling.

PSV trengte aldri å gi alt mot Den Haag i forrige serierunde. En scoring av Dumfries gjorde at PSV ledet 1–0 til pause, og toppscorer i Æresdivisjonen de Jong økte ledelsen til 2–0 syv minutter før full tid. De slapp inn et mål med to minutter igjen av kampen, men slo tilbake på overtid og vant kampen 3–1.

På hjemmebane har ikke Willem II tapt for PSV i sine tre siste møter. Sist lagene møttes i Tilburg var i mars 2018. Den kampen vant Willem II 5–0.

Jeg tror Willem II kan skape problemer for PSV, og de kan ødelegge tittelmulighetene til PSV denne sesongen. En av de viktigste grunnene til at jeg har troen på Willem II heter Alexander Isak. 19-åringen var et stjerneskudd i svensk fotball for noen år siden for AIK, og ble solgt til Borussia Dortmund. I Tyskland slet han med å få spilletid, men har fått fart på karrieren igjen etter å ha blitt lånt ut til nederlandske Willem II i januar. Isak trenger bare én scoring til før han er oppe på samme antall scoringer som Fran Sol.

Willem II-trener Adrie Koster mangler Freek Heerkens og Marious Vrousai til torsdagens kamp. PSV må klare seg uten rutinerte Mark van Bommel og Ryan Thomas.

Jeg vet at dette tipset er risky, men 5,50 i odds på seier til Willem II hjemme mot PSV er uansett så høy hjemmeodds, at det er verd et forsøk.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken