Det er vinn eller forsvinn for Sveriges del før siste runden i Nations League-gruppespillet.

Etter tapet mot Serbia og Slovenias skrellseier mot Norge trenger Sverige tre poeng mot slovenerne i kveld for å holde seg i B-gruppen. Sverige startet gruppespillet med å slå Slovenia 2-0 på bortebane, men har etter den kampen tapt fire strake kamper mot Norge og Serbia.

Slovenia er dog et svakere lag. Dersom man sammenligner de to spillertroppene så er det på papiret betydelig mer kvalitet i det svenske laget. Så gjenstår det å vise det på banen. Sverige har for vane å heve seg i viktige kamper på hjemmebane. Vi tror også de klarer det i kveld.

At Sverige vinner gir 1,67 ganger pengene.

Sverige - Slovenia

Odds: Sverige vinner og det scores under 3,5 mål i kampen - 2,25 i odds

Kampstart tirsdag 27. september klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44

Friends Arena

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport Premium 1 Skaff deg tilgang her

Se Sverige - Slovenia på TV2 Sport Premium 1 med Allente. Skaff deg tilgang her!

Sverige vinner og det scores under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,25 i odds

Sverige ble passert av Slovenia etter lørdagens kamper og ligger sist i gruppen med kun tre poeng. Nå må svenskene vinne tirsdagens kamp for å unngå nedrykk. Alexander Isak måtte trekke seg fra troppen forrige uke, grunnet skade. Det er selvsagt et stort minus for Sverige offensivt.

Slovenia sto med kun to poeng (0-0 borte mot Norge og 2-2 hjemme mot Serbia) før lørdagens hjemmekamp mot Norge, men tok der sin første seier i dette gruppespillet. Slovenerne var heldige som klarte 0-0 på Ullevaal.

Jasmin Kurtic og Andraz Sporar fikk begge gult kort mot Norge og må sone karantene. Kurtic har startet alle de fem første kampene til slovenerne i Nations League, mens Sporar har startet to kamper.

Sverige har en del skader i troppen, men det her er kampen svenskene må vinne for ikke å rykke ned til C-puljen i Nations League. På hjemmebane har svenskene vanligvis vært sterke, men de har tapt de to siste hjemmekampene mot henholdsvis Norge (1-2) og Serbia (0-1). Det er imidlertid de to eneste tapene svenskene har hatt på hjemmebane siden oktober 2020.

Nå møter de heldigvis et veldig svakt bortelag. Slovenia har kun vunnet én av de åtte siste tellende bortekampene. Seieren kom mot Malta, som ligger nede på 169.-plass på FIFA-rankingen.

I de fem siste hjemmekampene til Sverige har det vært scoret under 3,5 mål, og vi tror heller ikke på noen målfest tirsdag kveld.

Sverige vinner og det scores under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,25 i odds