Det er uavgjort-spesialistene i Eliteserien som møtes i 3. runden i cupen.

Slik får du 7,20 i odds på at HamKam - TIL ender uavgjort etter 90 minutter

Ingen av lagene i den norske toppdivisjonen spiller oftere uavgjort enn HamKam. De har delt poengene i ti av 18 serierunder så langt. Begge lag har scoret i åtte av de ti kampene.

Tromsø er ikke stort dårligere. De har spilt uavgjort i ni av 17 matcher denne sesongen. Begge lag har scoret i alle ni kampene.

Sist disse to lagene møttes ble det en jevnspilt kamp. Vi tror på en ny rysare på Briskeby.

Oddsen på 1-1 var 7,20 tirsdag kveld. Nå er den endret. onsdag kl. 16.00 var oddsen på 1-1 6,90 hos Norsk Tipping.

HamKam - Tromsø

Odds: uavgjort - 3,55 i odds

Kampstart onsdag 17. august. august klokken 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Briskeby

Slik ser du kampen:

Den vises på NRK Her får du tilgang til Eurosport Norge

Du kan se HamKam - Tromsø på NRK med Strim - slik skaffer du deg tilgang

Vi tror at HamKam og Tromsø spiller uavgjort. Det spiller du på her til 3,55 i odds

HamKam møtte Tromsø på Alfheim allerede i andre serierunden. Det ble en intens kamp. Etter to tidlige scoringer var stillingen 1-1 til pause, men HamKam-keeper Nicholas Hagen sin kjempetabbe fem minutter ut i andre omgang ble tungen på vektskålen.

Det var HamKams åttende strake tap mot Tromsø. Faktum er at hedmarkingene ikke har vunnet mot Gutan siden 2006. Da vant Briskeby-banden 2-0 i Tromsø. Forrige gang de slo TIL hjemme på Hamar var tilbake i 2005. Det er altså 17 år siden.

Vikinglotto: Det koster deg 80 kroner å bli med i kampen om ca. 67 millioner kroner i kveld

Onsdag stiller TIL uten flere sentrale spillere. TIL holder både August Mikkelsen, Ruben Yttergård Jenssen og Christophe Psyché hjemme for å pleie småskader.

Samtidig er Oskar Opsahl i tropp igjen etter å ha vært skadet lenge.

HamKam er også svekket siden forrige gang lagene møttes. Nøkkelspiller Kristian Eriksen er solgt til Molde for det som rapporteres å være rundt 15 millioner kroner. 27-åringen har levert fire mål og tre målgivende for HamKam denne sesongen.

Men de har fått inn en annen spennende spiller.

Marcus Pedersen er tilbake

For tredje gang i karrieren skal Marcus Pedersen igjen spille på Briskeby. 32-åringen kom inn de siste 21 minuttene for Kamma mot Vålerenga i helgen.

Selv om Pedersen er oppvokst i HamKam ble det ikke altfor mange kamper for A-laget før overgangen til Strømsgodset i 2009. Deretter ble han solgt til nederlandske Vitesse i august 2010. Derfra ble han lånt ut til både Odense, Vålerenga og den engelske klubben Barnsley, før han returnerte til Norge og Brann i 2014.

Du kan se HamKam - Tromsø på NRK med Strim - slik skaffer du deg tilgang

Videre ble det et nytt opphold i både Strømsgodset og HamKam før turen gikk til Tyrkia. Der har han spilt for Ankaraspor og Tuzlaspor. I november i fjor terminerte han kontrakten med sistnevnte. Nå skal han altså spille for moderklubben ut sesongen.

I likhet med HamKam har også Marcus Pedersen en svak statistikk mot Tromsø. Han har kun scoret ett mål på åtte kamper mot laget fra Nord-Norge. Det var da han spilte for Godset, og de tapte 1-2 i Tromsø.

Ca 67 millioner kroner i Vikinglotto-potte. Klikk her for å bli med i trekningen.

HamKam-nykommeren har spilt åtte kamper mot TIL. Det har endt med fem tap, én uavgjort og kun to seire. Vi tror ikke han vinner onsdagens kamp heller. Iallfall ikke etter ordinær spilletid.

HamKam har kun tatt seg forbi 3. runden i cupen én gang de syv siste sesongene. TIL har heller ikke hatt cupsuksess de siste årene, men de har tatt seg videre til 4. runden i cupen seks av de ti siste sesongene. Det ligger an til å bli en jevnspilt match på Briskeby onsdag.

Vi tror at HamKam og Tromsø spiller uavgjort. Det spiller du på her til 3,55 i odds

Seks av de ti uavgjort-kampene til HamKam har endt 1-1. Også seks av de ni kampene til TIL som har endt med poengdeling har endt 1-1.

Å spille på at også onsdagens cupkamp ender 1-1 etter ordinær spilletid gir flotte 7,20 i odds.

Kamma har røket ut etter ekstraomganger fire av de fem siste sesongene i cupen. To av de tre siste gangene har resultatet etter 90 minutt vært 1-1. Det er ikke ofte vi anbefaler spill på resultat, men onsdag gjør vi det. Husk at odden er flytende hos Nosk Tipping, så den kan endre på seg.

Vi tror det står 1-1 mellom HamKam og Tromsø etter 90 minutter. Det spiller du på her til 7,20 i odds