Brentford er ubeseiret i de siste tolv kampene de har spilt på en mandag. Fasiten etter fem kamper viser fem seier og syv uavgjorte.

Manchester United på sin side har kun tapt én av de siste syv Premier League-kampene som er spilt på mandager (1-4-2).

United vinner ikke mot Brentford. Oddsen på uavgjort er fristende 3,95!

Vi tror på nok en blåmandag for Manchester United, og at Hounslow-klubben kan klare å ta med seg iallfall ett poeng tilbake til London.

Brentford har kun én gang i historien klart å spille uavgjort på Old Trafford. Det skjedde i april 1935. Mandag kan de klare det igjen.

Oddsen på uavgjort mellom United og Brentford har sunket fra 3,95 søndag kveld til 3,75 mandag morgen.

Manchester United - Brentford

Odds: Uavgjort - 3,95 i odds

Kampstart mandag 2. mai kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Old Trafford

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at denne kampen ender uavgjort. Det spiller du på her til 3,95 i odds

Siden Derby County slo Manchester United 3-2 i april 1997, har de 20 neste lagene som har gjestet Old Trafford tapt den første Premier League-kampen der.

Den statistikken tror vi står for fall mandag.

For etter at Christian Eriksen startet sin første kamp for Brentford i Premier League i mars, har den nyopprykkede klubben plutselig blitt uovervinnelige. Den danske stjernespilleren har vært svært viktig de siste ukene. Ingen spiller har skapt flere sjanser for Brentford enn Eriksen.

Statistikken viser at han har vært mannen bak 13 sjanser i denne perioden. I tillegg er the Bees uten tap i alle seks kampene Christian Eriksen har startet. Fasiten viser fem seire og én uavgjort. De har blant annet slått Chelsea og spilt uavgjort mot Tottenham.

Det er ca. 555 millioner kroner i tirsdagens Eurojackpot-pott. Spillefrist tirsdag kl 19

Manchester United får det ikke enkelt mandag.

Sancho ute resten av sesongen?

Brentford spiller sin første kamp mot Manchester United på Old Trafford siden 1-2-tapet i ligacupen i 1975.

Mandagens kamp er den første seriekampen mellom United og Brentford på Drømmenes teater i ligaen siden desember 1946. Brentford er ubeseiret i de siste seks møtene med Manchester United i alle turneringer siden 2-0-seieren i FA-cupen i februar 1938.

Jadon Sancho er ute mot Brentford, og han kan komme til å gå glipp av resten av sesongen.

22-åringen sliter med en betennelse i mandlene, og Ralf Rangnick har uttalt at Manchester United-stjernen risikerer å måtte fjerne mandlene.

Det er ca. 555 millioner kroner i tirsdagens Eurojackpot-pott. Spillefrist tirsdag kl 19

Fred kan være tilbake i mandagens kamp, Harry Maguire vil bli testet og Edinson Cavani er tilbake på trening og vil trolig kunne bidra mot Brentford. Jesse Lingard sto over Chelsea-kampen av personlige årsaker og Aaron Wan-Bissaka var også borte av ukjente grunner. Paul Pogba og Luke Shaw er begge skadet, mens Mason Greenwood er fortsatt suspendert av klubben på grunn av voldsanklagene mot ham.

Brentford-manager Thomas Frank håper å ha Christian Nørgaard og Kristoffer Ajer tilbake på Old Trafford.

Midtbanespiller Nørgaard og den norske landslagsspilleren Ajer spilte ikke i forrige ukes 0-0-kamp mot Tottenham på grunn av skader, men de vil antakeligvis bli friskmeldte til mandagens kamp.

Forsvarsspiller Ethan Pinnock og spissen Sergi Canos er begge ute med muskelskader. Også Mathias Jørgensen, midtbanespiller Frank Onyeka og spissen Saman Ghoddos sliter med skader.

Det er en trist situasjon for Manchester United når oddsen på borteseier for Brentford er så lav som 4,20. Thomas Franks lag er nå mye mer enn bare et busstopp i Hounslow, og det vil Manchester United få merke. Vi tror et Brentford-lag med Christian Eriksen i spissen kan klare å få med seg ett poeng på bortebane mandag.

Vi tror at denne kampen ender uavgjort. Det spiller du på her til 3,95 i odds