Gå til sidens hovedinnhold

Det kan bli en lang kveld på Gjemselund

Kveldens oppgjør mellom Kongsvinger og Mjøndalen på Gjemselund blir garantert jevnt og ekstraomganger er alt annet enn usannsynlig.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Rosenborg slår tilbake
Oddssingel cupen: Ellevill odds på Kristiansund-seier
Oddssingel cupen: Brann må være tålmodige
V75 Bjerke:
Vi klinker til med tre bankere
V4/V5 Jägersro
: Nettavisen jakter ny galoppsuksess
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Copa America: Alt du trenger å vite om Copa America
Fotball-VM kvinner
: Her er sendeplanen for fotball-VM på TV

Det er cupens 4. runde her hjemme som er det soleklare høydepunktet på onsdagens langoddsprogram. Samtlige åtte kamper spilles i kveld. I tillegg er det to kamper i Afrikamesterskapet, det er lokaloppgjør mellom Lyn og Frigg i 3. divisjon. Natt til torsdag er det så fem kamper i Major League Soccer og det spilles også to kamper i Gold Cup.

NB! Onsdag er det ca 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Kongsvinger - Mjøndalen pause/fulltid U/U - 5,00 (spillestopp kl 17.55)

Etter en solid hjemmeseier mot Start forrige lørdag og 1-0 seier hjemme mot Tromsø i cupens 4. runde sist torsdag, lå det kanskje en reaksjon i luften for Kongsvinger. Og den kom borte mot Strømmen. Kongsvinger ble det første laget i OBOS-ligaen som tapte mot Strømmen denne sesongen, da romerikslaget vant 2-0. Ble forbigått av både KFUM Oslo og Raufoss på tabellen med det tapet, men er fortsatt på en sterk 5. plass med 21 poeng. Flotte 4-2-0 på seks spilte hjemmekamper på Gjemselund. Edvard Skagestad, Christian Røer og Suleyman Bojang starter alle søndagens seriekamp borte mot Strømmen, men ingen av dem spiller i kveld.

Mjøndalen har ledet 1-0 i begge sine to siste seriekamper, men både mot Kristiansund hjemme og Ranheim borte endte det med 1-1. Tok seg videre til 4. runde etter 1-0 seier borte mot Grorud forrige onsdag. Ligger på kvalikplass i Eliteserien etter rekken 2-5-5 på sine tolv første seriekamper og totalt 11 poeng. Moderate 1-2-3 på seks spilte bortekamper. - Vi har noe smårusk på skadesiden vi må ta hensyn til, men ellers stiller vi med det beste laget vi kan, sier trener Vegard Hansen til Drammens Tidende.

Mjøndalen var i OBOS-ligaen de tre foregående sesongene. De tre serieoppgjørene på Gjemselund har gitt to hjemmeseire, mens Mjøndalen vant 1-0 i fjorårets opprykkssesong. Det kommer garantert til å bli jevnt i kveld på Gjemselund. Norsk Tipping har gledelig nok satt pause/fulltid-oddser på kveldens cupkamper. U etter 90 minutter er neppe et dårlig tips i kveld. 3,25 er oddsen på det. Enda mer spennende er oddsen på at det både står uavgjort til pause og etter ordinær tid. Pause/fulltid-dobbelen U7U betales med friske 5,00 i odds. Vi lar oss lokke og setter spill på den kombinasjonen.

Kommentarer til denne saken