Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Bonuspott med Solskjær
Oddssingel PL:
Det kan bli en sen kveld for Solskjær og United
VM skiskyting stafett menn:
Norge skal ta gull på herrestafetten
VM skiskyting stafett kvinner:
Marte Olsbu skal gi Norge stafettgull
Oddssingel PL:
Newcastle til feit borteodds
Oddssingel Championship:
Leeds fester grepet om opprykksplassen
Oddsdobbel Championship:
Aston Villa har meldt seg på i opprykkskampen
V75 Drammen: To sterke bankere i Drammen
V65 Århus:
Internasjonal V65-kveld fra Danmark
VM skiskyting
: Her er programmet

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss lørdag. Det er kvartfinaler i FA-cupen i England denne helgen, og tre av disse skal spilles lørdag. I tillegg er det full serierunde i Championship. I tillegg er det en rekke kamper i både la Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1. I tillegg er det mye vintersport. I VM i skiskyting i Østersund er det stafetter for både kvinner og menn. I Falun er det sprint verdenscup langrenn, mens Raw Air har sin avslutningshelg med skiflyging fra Vikersund. Det er også verdenscupavslutning i alpint i Andorra.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Wolverhampton - Manchester United U 3,15 (spillestopp kl 20.50)

Wolverhampton tok seg til kvartfinale etter å ha slått Bristol City 1-0 i femte runde. I den tredje runden tok laget skalpen til Liverpool hjemme på Molineux Ground, men det skal tillegges at Liverpool stilte med et reservepreget lag i den kampen. Wolves har levert en flott sesong i Premier League og ligger på 7. plass. Mot topp seks-lagene har laget hevdet seg meget bra, blant annet med 3-1 seier borte mot Tottenham 1-1 borte mot både Manchester United og Arsenal. I tillegg vant laget 2-1 hjemme mot Chelsea. Ryan Bennett soner karantene i Premier League, men er tilgjengelig i lørdagens FA-cup. Det betyr at manager Nuno Espirito Snto kan stille tilnærmet skadefritt.

Manchester United måtte tåle sitt første serietap under Ole Gunnar Solskjær i sist søndags bortekamp mot Arsenal. Falt dermed ned til 5. plass på tabellen, men har uansett levert kanonbra under Solskjær. Har slått Arsenal 3-1 og Chelsea 2-0 i de to foregående rundene i FA-cupen, begge på bortebane. Jesse Lingard, Ander Herrera og Phil Jones er alle friskmeldt, så gjenstår det å se om Ole Gunnar Solskjær velger å bruke en eller flere av dem. Ashley Young må sone karantene, Romelu Lukaku er tvilsom med en sår fot. Solskjær har nå kun Alexis Sanchez, Juan Mata, Antonio Valencia og Matteo Darmian ute med skader.

Wolverhampton har færre baklengs enn både Manchester United og Arsenal i Premier League og United får ingen walkover til semifinalen lørdag kveld. Kampstart er ikke før kl 20.55 i kveld og det er slett ikke overraskende om denne går til ekstraomganger. Vi tror lagene er like langt etter ordinær tid og spiller uavgjort etter 90 minutter til klart godkjente 3,15 i odds.

Klikk her for å levere spillet