Nederland - Polen

Odds: Nederland vinner og det blir over 3,5 mål totalt

Kampstart lørdag 11. juni kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Stadion Feijenoord De Kuip - Rotterdam

Kampen kan sees på TV 2 Play

Vi tror Nederland vinner og det blir over 3,5 mål totalt. Det spiller du på her til 3,35 i odds

Nederland har definitivt mål om å ta sin tredje seier på rad i Nations League når Polen kommer på besøk til Rotterdam lørdag kveld.

Et reservepreget Nederland vant 2-1 borte mot Wales på onsdag, mens Polen ble totalt ydmyket av Belgia og røk hele 1-6 i sin siste kamp.

Det var dramatiske sluttminutter i Cardiff onsdag kveld. Nederland tok ledelsen 1-0 ved Teun Koopmeiners etter 50 minutter og det så ut som det skulle bli sluttresultatet.

Så tok det fullstendig fyr på overtid. Først stanget Rhys Norrington-Davies inn utligningen etter 92 minutter og Wales var i himmelen. Det varte dessverre ikke så lenge for waliserne, for Wout Weghorst steg til værs inne i feltet etter 94 minutter og sørget for seier 2-1 til Nederland.

Mannskapet til Louis van Gaal er virkelig i flytsonen om dagen, og den tapende finalisten fra VM 2010 gleder seg nok stort til et frynsete polsk lag kommer på besøk.

Det er ca. 14 millioner kroner i lotto-potten. Spillefrist lørdag kl 18

Polen ble rundspilt av Belgia

Polen startet sitt Nations League-eventyr med å slite seg til en knepen seier mot et reservespekket Wales i første kamp. De måtte vente helt til 85 minutters spill før Karol Swiderski satte inn 2-1, og det som skulle bli seiersmålet.

De reiste til Belgia sist onsdag med håp om tre nye poeng etter at belgierne røk hele 1-4 hjemme mot Nederland i sitt første oppgjør. I 42 minutter av den kampen var polakkene også i drømmeland.

Robert Lewandowski ga laget ledelsen etter 28 minutters spill nå han selvsagt dukket opp inne i feltet og pirket ballen i mål. Belgia hadde virkelig lyst til å revansjere det bitre nederlaget for Nederland noen dager tidligere, og det var helt fortjent når Axel Witsel traff sweetspot og hamret inn utligningen etter 42 minutter.

Andre omgang er det bare å glemme for Polen. En kombinasjon av susende langskudd, lekkert belgisk angrepsspill og elendig polsk forsvarsspill sørget for at det ble 6-1 til hjemmelaget til slutt.

Polen gikk på sitt største tap siden de røk 0-6 for Spania i en vennskapskamp i 2010, og de har litt av en jobb foran seg. De reiser i tillegg til dette oppgjøret med visshet om at de ikke har vunnet mot Nederland siden 1979.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Nederland dundrer videre

Nederland har et meget spennende lag på gang igjen, og siden mars 2021 har de en brutal statistikk på hjemmebane. De har spilt elleve kamper - står med ti seiere og en uavgjort(1-1 mot Tyskland i mars i år) - med målforskjell på hele 36-5.

Polen imponerte da de banket Sverige 2-0 hjemme og gikk til VM på bekostning av våre naboer. På bortebane har resultatene svingt mer, og på de ti siste kampene står de med fire seiere, to uavgjorte og fire tap - med målforskjell på 20-18.

Seierne er mot Andorra, Albania, San Marino og Bosnia. De har slitt veldig mot bedre motstand, og vi tror de kommer til slite i denne også.

Nederland sparte flere av sine stjerner mot Wales, og til denne kampen er det forventet at de stiller med sitt antatt beste lag. Det er litt usikkerhet i forsvaret i og med at Virgil van Dijk er på ferie, og Matthias de Ligt er usikker etter at han fikk en smell mot Wales.

Begge lagene er som nevnt involvert i mange scoringer, og vi tror det blir målfest denne gangen også.

Nederland vinner og det blir over 3,5 mål totalt spiller du på her til 3.35 i odds

All oddsen på Nederland-Polen finner du her