Raufoss og Fredrikstad har begge hatt en fin innledning på sesongen. Mandag møtes de til dyst på Nammo Stadion.

Raufoss - Fredrikstad
Over 3.5 mål @ 1.97
Spillestopp: Mandag 12.juli 18.00

Trykk her for å levere dette spillet

Raufoss har flott hjemmeform
Raufoss har hatt en ganske så grei start på sesongen, og står nå med fjorten poeng etter ti kamper. Det holder til å inneha den siste playoffplassen, altså en 6.plass på tabellen. 3-1-2 på de seks siste kampene er ikke mer enn greit nok, men til gjengjeld er de meget sterke på hjemmebane der de har 4-0-1 på sine fem kamper på eget gress denne sesongen. Senest kommer de fra en flott hjemmeseier 4-1 over Bryne.

Det er 250 millioner i Viking Lotto-potten på onsdag. Legg din kupong her

Mestscorende i OBOS-ligaen
Ser man på målstatistikken så ser man også at Raufoss er det mestscorende laget i OBOS-ligaen denne sesongen med hele 22 scoringer på ti kamper. Også på hjemmebane er de klart mestscorende med femten fulltreffere på sine fem hjemmekamper. Da er det litt typisk at Raufoss også slipper inn nest flest mål i ligaen med sine 19 baklengs (Start har sluppet inn 21), og man kan begynne å ane konturene av et lag som bidrar til meget underholdende kamper.

Nyopprykkede Fredrikstad med flott start
Fredrikstad har på sin side også begynt fantastisk bra her i starten. 3.plass og 18 poeng er nemlig over all forventning etter at laget spilte i PostNord-ligaen forrige sesong. De begynte riktignok med fire strake seire, mens de seks påfølgende viser mer labre 1-3-2. Seieren kom dog i deres siste kamp der det ble 2-1 hjemme over KFUM.

Her kan du skrape Flax!

To meget målvillige lag
Akkurat som Raufoss er Fredrikstad i den mer scoringsvillige delen, og 20 scorede mål er tredje flest i ligaen. På bortebane snitter de tett opptil fire mål pr. kamp, og deres ti scorende bortemål er sammen med Grorud flest i hele OBOS-ligaen. Med andre ord har vi med to av divisjonens mest målvillige lag å gjøre her, og en målrik affære virker veldig sannsynlig. Vi prøver derfor et spill på at kampen ender over 3.5 mål til 1.97.

Raufoss - Fredrikstad
Over 3.5 mål @ 1.97
Spillestopp: Mandag 12.juli 18.00

Trykk her for å levere dette spillet