Farmen Kjendis kom med noen virkelige godbiter, og det er ingen tvil om at ekspertene har vurdert lenge og vel hvem man tror er favorittene.

Den største favoritten til å vinne alt er Isak Dreyer. At Norges tøffeste-vinneren skal gjøre det bra på Farmen er kanskje ikke så overraskende, og oddsen på 2.15 tilsier at han er den store favoritten.

Her finner du oddsen

Likevel, det hjelper ikke bare å være tøff på Farmen. Det må gjøres noen gode allianser også. Bak Dreyer finner du Kjersti Grini, og hadelendingen er kjent for å være smart på håndballbanen. Kanskje kan hun bruke det også på Farmen? Oddsen på Grini er 5. Det betyr at du får fem ganger pengene tilbake om Kjersti Grini vinner.

Bak disse to er det mange med nesten lik odds. Niklas Baarli og Heine Totland har 10 i odds. Jahn Ivar Jakobsen og Vebjørn Selbekk har begge 15 mens Ingrid Simensen og Øyunn Krogh har 20. Shabana Rehman kommer bak disse med 25, mens Dorthe Skappel har 35.

Så er det langt ned til den som ekspertene har liten eller ingen tro på: Influencerdronningen Sophie Elise Isachsen. Tror du hun vinner får du nemlig 100 ganger igjen pengene.

Showet sendes ikke før i 2022, men du kan sette penger på vinneren allerede nå.

Her finner du oddsen