Mesternes Mester er uten tvil en av TV-konkurransene med absolutt hardest kamp om seieren. Det er allikevel noen deltakere ekspertene har langt mer tro på enn andre, når programmet returnerer i 2022.

Den aller største favoritten til å vinne, er roer Nils Jakob Hoff. Bergenseren, som er i et forhold med skiløperen Therese Johaug, er kjent for å ha vunnet VM-gull i 2013, og har nå fått 3,0 i odds for å vinne hele Mesternes Mester. Det vil si at du får tre ganger pengene igjen, om du satser på at Hoff vinner konkurransen.

Oddsen finner du her.

Tett i toppen

Like bak finner vi langrennsløper Øystein Pettersen med 3,5 i odds, og du skal ikke se bort fra at Hoff får sterk konkurranse fra Pettersen. Pettersen var også med i forrige sesong, men måtte etter kort tid avbryte grunnet en skade. Kan det være at han er ekstra motivert etter å ha måtte gi seg så fort forrige gang?

Programmet sendes i 2022, og du kan allerede nå sette penger på hvem du tror blir den nye Mesternes Mester.

Her finner du oddsen.

Anja Hammerseng-Edin følger ganske tett etter med 5,5 i odds, mens tidligere skøyteløper Ida Njåtun har 6,5. Danser Nadya Khamitskaya Andersen kjent fra «Skal vi Danse» har fått 10, og herfra blir hoppet i oddsen litt større.

Den mer ukjente norske judoutøveren Madelene Rubinstein ligger på 15, mens hopper Bjørn Einar Romøren har fått 20. Skulle Lars Bohinen eller Tommy Rustad vise seg å vinne, vil du få 30 ganger pengene du satser. Konkurransens to eldste deltakere ligger nemlig med 30 i odds begge to.