Gå til sidens hovedinnhold

- Dette er Artetas drømmelag med Ødegaard

Martin Ødegaard er svært nær å signere en låneavtale med Arsenal, men han rekker ikke tirsdagens kamp mot Southampton.

Arsenal-manager Mikel Arteta sa i desember at han helst ville spille i en 4-3-3-formasjon, men at han manglet spillerne til å kunne gjøre det. Dersom han får låne Martin Ødegaard fra Real Madrid vil spanjolen kunne legge om til 4-3-3.

At Arsenal får revansj for FA-cuptapet mot Southampton gir 2,20 i odds

Han vil trolig gå rett inn på laget. Skribenten Sam Dean skriver i The Telegraph at Ødegaard «kan fylle et kreativt tomrom i Arsenal».

Nordmannen vil, ifølge London Football, spille sammen med Emile Smith Rowe på midtbanen. De to kan spille foran Partey, og dele på den offensive ansvaret.

En av dem kunne lagt litt dypere, mens den andre kunne bevege seg lenger inn i boksen. Det vil gjøre at Arsenal får midtbanespillere som kan score mål, og det har de ikke hatt på en stund.

Her er Artetas drømmestartellever, ifølge London Football: Leno; Bellerin, Holding, Gabriel, Tierney; Partey, Smith Rowe, Ødegaard; Saka, Lacazette, Aubameyang.

Onsdag er det ca. 95 millioner i Vikinglotto-potten. Trykk her for å levere kupong

Martin Ødegaard ventes å bli presentert som Arsenal-spiller innen kort tid. 22-åringen er allerede på plass i London Colney, men den norske landslagsspilleren spiller ikke tirsdagens kamp mot Southampton.

Han kan imidlertid bli klar til helgens kamp mot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

Southampton - Arsenal 3,15 - 3,25 - 2,20 B (spillestopp tirsdag kl. 21.10)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, Premier League. For andre gang på fire dager møtes Arsenal og Southampton, og også denne kampen spilles på St. Mary's. Southampton sendte the Gunners ut av FA-cupen lørdag, da de vant 1-0 etter et selvmål av Arsenals Gabriel.

I ligaen er statistikken mot Arsenal bekmørk. Southampton har kun vunnet én av de sist ti Premier League-oppgjørene mot Arsenal. De har spilt fire kamper uavgjort og har tapt fem ganger.

Den eneste seieren kom hjemme på St. Mary's.

Scorer ikke mål

The Saints har vært bra på hjemmebane. Det er faktisk kun tre lag i Premier League som har tatt flere poeng hjemme enn Southampton denne sesongen.

Men den siste måneden har Southampton var helt ute av form, særlig offensivt hvor de kun scoret en gang på de fem siste Premier League-kampene. I helgens FA-cup-match var det et selvmål som sendte dem videre i turneringen.

Onsdag er det ca. 95 millioner i Vikinglotto-potten. Trykk her for å levere kupong

I tirsdagens kveldskamp må de klare seg uten forsvarsspillerne Ryan Bertrand og Kyle Walker-Peters på grunn av suspensjon og skade. Bertrand har også vært linket til nettopp Arsenal den siste tiden.

Den positive nyheten er at Nathan Redmond er friskmeldt og tilbake på benken mot Arsenal.

Arsenal-opptur etter nyttår

Arsenal har vist bra tendenser etter nyttår. De har vunnet fire av de fem siste kampene, og kun sluppet inn ett mål i denne perioden.

Lørdagens tap mot the Saints var det første på syv kamper i alle turneringer, og det var første gang de slapp inn ett mål på åtte timer og 28 minutter.

The Gunners kan spille tre bortekamper på rad i Premier League uten å slippe inn mål for første gang siden 2013. Det er slett ikke umulig med den formen Soton viser foran mål.

Onsdag er det ca. 95 millioner i Vikinglotto-potten. Trykk her for å levere kupong

Arsenal-manager Mikel Arteta mangler spissen Pierre-Emerick Aubameyang. The Gunners-spissen spilte heller ikke lørdagens FA-cupkamp av personlige årsaker. Midtstopperen Mari er også ute, men Saka, Lacazette, Partey, Luiz og Tierney, som startet på benken i lørdagens kamp, er tilbake i startelleveren tirsdag.

Ifølge London Football er dette trolig Arsenals førsteellever mot Southampton: Leno; Bellerin, Holding, Luiz, Tierney; Partey, Xhaka; Saka, Smith Rowe, Martinelli; Lacazette.

Mikel Arteta er ubeseiret i alle syv Premier League-kampene som spiller og og manager mot Saints. Vi tror den statistikken holder seg tirsdag.

Fredag er det ca. 103 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Klikk her for å levere kupong.

Det er stor forskjell på det antatte førstelaget til Arsenal, og spillerne som sitter på benken. Det viste lørdagens FA-cupkamp mot Southampton. I tirsdagens kamp kommer Arteta til å stille med et tilnærmet toppet mannskap. Vi skulle helst sett at oddsen på Arsenal var noen knepp høyere, men 2,20 får gå.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset