Gå til sidens hovedinnhold

Dette er Everton-spissen som gir Burnley mareritt

Dominic Calvert-Lewin er Burnley-dødaren. Han har scoret i de tre siste kampene mot the Clarets, og vi tror han scorer igjen mandag.

Evertons møte med Burnley i desember 2019 var gjennombruddet for Everton-angriperen Dominic Calvert-Lewin.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

The Toffees spissen fløy gjennom luften og scoret på en fantastisk stupheading nede ved stolpen. Målet var vendepunktet i Calvert-Lewins Goodsion Park-karriere. Han ble matchvinner i Carlo Ancelottis første kamp, og sørget for at italieneren fikk en flying start på Merseyside. Etter den scoringen har ikke Calvert-Lewin sett seg tilbake.

At Everton vinner mot Burnley gir 1,70 i odds

Angriperen kom til Goodison Park i august 2016, den samme sommeren som Ronald Koeman kom til klubben. Han ble hentet til the Toffees fra Sheffield United for 1,5 millioner pund. The Blades startet den sesongen på nivå tre i England. Calvert-Lewin spilte elleve kamper i debutsesongen. Da Sam Allardyce tok over fikk han mer tillit, men det var under Marco Silvas 18 måneder som manager fikk han fast plass i førsteelleveren og ble tildelt den ikoniske drakt nummer ni.

Men det var under Carlo Ancelotti han virkelig fikk ut sitt potensial.

Everton - Burnley - Dominic Calvert-Lewin scorer mål - 2,10 (spillestopp mandag kl. 20.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Forrige sesong scoret Dominic Calvert-Lewin 16 mål på 33 kamper for Everton, og 24-åringen har utviklet seg til å bli en av Premier Leagues farligste spisser

Calvert-Lewin har fått en god start på sesongen. Han har scoret i alle de tre første kampene. Da han scoret 2-0-målet mot Brighton sist, skrev han seg samtidig inn i historiebøkene til Premier League.

Everton-angriperen scoret nemlig i de fem første kampene forrige sesong, og han er den første spilleren i Premier League-historien som har scoret i de tre første kampene i to sesonger på rad.

Her er hele mandagens oddsprogram!

Calvert-Lewin måtte trekke seg fra den engelske landslagstroppen nylig på grunn av en skade i en tå, men vi tror han er tilbake mot Burnley.

Og Burnley er en motstander han liker å lage problemer for. 24-åringen har scoret i de tre siste kampene på rad mot the Clarets, og vi tror også at han scorer mot Burnley i mandagens kamp. Oddsen på Calvert-Lewin-mål er 2,10.