Gå til sidens hovedinnhold

Dette er favorittbanen til Harry Kane

Harry Kane har scoret fire mål på de tre siste kampene mot Newcastle. Alle fire scoringene har kommet på St. James' Park. Vi tror han scorer sesongens første Premier League-mål søndag.

Tottenham Hotspur-spissen Harry Kane fortalte Twitch TV tidligere i år at St. James' Park er den banen han gleder seg mest til å spille på.

Kane ble spurt av PieFace, hvilken bortebane han likte best.

Ca. 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill her!

- Fantastisk atmosfære

Svaret var verken Old Trafford eller Anfield, men Newcastles hjemmebane, og en av grunnene var klubbens lidenskapelige supportere.

- Å spille borte mot Newcastle er alltid moro, det er en fantastisk atmosfære der, sa Kane.

- St. James' Park er et utrolig flott stadion. Jeg liker meg i Newcastle, og jeg ser frem til kampene der. Fansen der oppe er fullstendig gale etter Newcastle, og de lager en herlig ramme rundt kampene.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

At Kane liker seg på Tyneside er det ingen tvil om. Han scoret begge målene for Tottenham da de spilte 2-2 på St. James' Park i april. Kane scoret også to ganger da London-klubben vant 3-1 borte mot Newcastle i 2020.

Kane har scoret seks ganger mot Newcastle på tolv kamper i Premier League. Kanskje ikke spesielt imponerende, men fem av de seks scoringene til den engelske landslagskapteinen har kommet på St. James' Park.

Vi tror Tottenham-spissen scorer igjen i søndagens kamp.

Newcastle - Tottenham

Harry Kane scorer mot Newcastle - 2,05

Kampstart søndag kl. 17.30

Spillestopp kl 17.29 Live odds etter kampstart

St. James' Park

Vi tror at Harry Kane scorer mot Newcastle. Det spiller du på her til 2,05 i odds

Harry Kane har fått en tung start på sesongen. Kanskje ikke så rart siden hele sesongoppkjøringen ble preget av rykter om en overgang fra Tottenham.

Manchester City la angivelig inn flere bud på den engelske landslagskapteinen, men Spurs og Daniel Levy ville ikke la ham gå, noe som betyr at 28-åringen forblir i Nord-London foreløpig.

Ingen mål i Premier League

Fjorårets toppscorer i Premier League har ennå ikke scoret i ligaen denne sesongen. Alle seks målene han har scoret for Tottenham denne sesongen har kommet i Europa Conference League mot Pacos de Ferreira og Mura og mot Wolves i ligacupen. Han har scoret ytterlige tre mål for det engelske landslaget mot Ungarn, Andorra og Polen.

Her er hele søndagens oddsprogram!

Men Newcastle er kanskje den ideelle motstanderen for Harry Kane til å score sitt første Premier League-mål denne sesongen. The Magpies har ikke klart å holde tett bakover i noen kamper denne sesongen, og Kane har scoret fire mål på de to siste kampene på St. James' Park.

Vi tror at Harry Kane scorer mot Newcastle. Det spiller du på her til 2,05 i odds