*Nettavisen* Sportspill.

Dette er favoritten til å vinne i Skal vi danse

Nate Kahungu - Helene Spilling. Skal vi danse - program 06. Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.

Nate Kahungu har danset seg frem som deltakeren med lavest odds, og som favoritten til å vinne. Her med dansepartner Helene Spilling på parketten. Foto: Thomas Andersen / Tv 2 (TV 2)

Skal vi danse har noen soleklare favoritter.

29.10.20 12:00

Under lørdagens «Skal vi danse»-sending på TV 2 var det duket for "Verden rundt" der kjendisene danset til toner fra blant annet Kongo og Brasil.

Klikk på bildet for å forstørre. Birgit Skarstein og Philip Raabe. Skal vi danse - program 06. Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.

Storfavoritt Birgit Skarstein (31) med dansepartner Philip Raabe måtte forlate konkurransen under lørdagens sending. Foto: Thomas Andersen / Tv 2 (TV 2)

Kahungu på toppen

Showet som har gått på TV 2 siden 2006 har noen klare favoritter i år. Øverst troner nemlig programlederen og tidligere deltaker i Love Island, Nathan Kahungu. Oddsen på at han vinner til slutt er på 2,25.

Klikk på bildet for å forstørre. Skal vi danse - program 06. Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.

Det var tolv par når årets sesong startet, nå gjenstår det fem par. Foto: Thomas Andersen / Tv 2 (TV 2)

Rett bak følger Andreas Wahl med oddsen 3,25.

Klikk på bildet for å forstørre. Andreas Wahl og Mai Mentzoni. Skal vi danse - program 06. Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer.

Andreas Wahl med Mai Mentzoni er en av favorittene til å vinne i år, men ikke toppkandidaten. Foto: Thomas Andersen / Tv 2 (TV 2)

Marte Bratberg kan smykke seg med å være en del av topp tre, med oddsen 3,50.

Videre følger Thomas Alsgaard med 10 i odds, og Michael Andreassen til slutt med 20 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.