*Nettavisen* Sportspill.

Dette er Herthas mareritt-motstander

Bremen og Max Kruse jubler etter å ha slått ut Dortmund i cupen. Lørdag kan han lage trøbbel for Hertha i Berlin. (AP Photo/Martin Meissner) Foto: Martin Meissner (AP)

Ti kamper uten seier mot Werder Bremen.

16.02.19 10:10

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips:
Newport tar i mot City på lørdagskupongen
Gulljackpot V75-Jarlsberg: Jarlsberg serverer en strålende gulljacpot
Oddssingel Championship: West Bromwich sterkest i byderbyet
Oddssingel LaLiga: Vi stoler på verdens beste fotballspiller
Oddssingel Serie A: Piatek skyter AC Milan til Champions League
Lotto: Lørdag er det Gulltrekning - potten dobles
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Lørdagens langoddsprogram bærer sterkt preg av at det er pause i Premier League på grunn av FA-cupen. For de anglofile er det likevel full rulle i Champiosnhip, League One og League Two, og det spilles også flere interessante kamper i spansk La Liga, i tysk Bundesliga og i italiensk Serie A denne lørdagen.

NB! Førstepremiepotten i Lotto er på 29 millioner kroner lørdag. Lever kupongen her før 18:00!

Hertha Berlin – Werder Bremen 2,15 – 3,30 – 2,70 B (spillestopp kl. 1825)

Klikk her for å levere dette spillet

Hertha Berlin leverte et fotballsjokk sist helg da de slo M'gladbach 3–0 på Borussia Park. Det var vertenes første hjemmetap denne sesongen.

Pal Dardai sine menn har kun vunnet fire av de siste 15 ligakampene, så det er overraskende at de fortsatt henger med i kampen om en topp seks-plassering og en plass i Europa neste sesong. .

Vedad Ibisevic, som har scoret nest mest mål for Hertha denne sesongen, er usikkerfør lørdagens kamp, men Salomon Kalou og Davie Selke er i god form.

I likhet med Hertha tok også Bremen tre poeng i forrige serierunde. De vant 4–0 mot Augsburg, og Werder ligger nå kun ett poeng bak Hertha på tabellen.

Etter en svak avslutning på 2018, har Florian Kohfeldt sine menn starter 2019 på plettfritt vis. De er ubeseiret i fem kamper i alle turneringer. Statistikken viser tre seire og to uavgjorte. De har blant annet tatt seg videre til kvartfinalen i den tyske cupen etter at de slo serieleder Borussia Dortmund. 20-årige Johannes Eggestein startet ikke i cupkampen, men han har scoret i to ligakamper på rad nå for første gang på seniornivå. Det er ventet at stortalentet vil beholde plassen på topp sammen med veteran-spissen Max Kruse.

Hertha og Bremen er ganske jevngode, så det virker som det mest spennende tipset er at gjestene fra Bremen klarer å få med seg tre poeng fra Olympiastadion.

Bremen har også hatt et meget godt tak på Hertha de siste årene. De er ubeseiret i de ti siste kampene mot hovedstadslaget. Sist Herta tok tre poeng mot Werder var tilbake i mai 2014. Da vant Berlin-laget 2–0 hjemme på Olympiastadion.

Hertha er fryktelig ustabile i øyeblikket, og de begynner antakeligvis å kjenne på presset fra hjemmefansen. For berlinerne har kun vunnet én av de siste syv ligakampene på hjemmebane. Fasiten viser 1-4-2.

Formen til Bremen viser at de er på gang. Florian Kohfeldt sitt mannskap har scoret åtte mål på fire kamper, og jeg tror de kan ta tre poeng mot Hertha. Det som styrker et spillforslag på Bremen er at Hertha kun har en dårligere statistikk mot Bayern München i Bundesliga.

Hertha har en rekke spillere på skadelisten. Marius Gersbeck er tilbake på treningsfeltet, men neppe klar til lørdagens match. De må definitivt klare seg uten Maximilian Mittelstädt, Julius Kade, Javairô Dilrosun, Derrick Luckassen, Matthew Leckie, Peter Pekarik, Arne Maier og Jordan Torunarigha.

Skadelisten hos Werder er også lang. Fin Bartels og Thore Jacobsen er riktignok tilbake i trening, men de rekker neppe kampen i Berlin. Michael Zetterer, Jan-Niklas Beste, Yuya Osako, Milot Rashica, Aron Johannsson og Martin Harnik er alle ute.

Werder vant det omvendte møtet 3–1 i september. Bremen-forsvaret viser tegn til bedring. De har holdt nullen i to av de siste fire kampene

Samtidig er Bremen det eneste laget som har scoret i alle Bundesliga-kampene denne sesongen. Jeg tror på en tett og jevn match på Olympiastadion lørdag, men jeg tror poengene blir med Werder tilbake til Bremen. Oddsen på borteseier er 2,70. Det mener jeg er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag