Det bolivianske laget som besøker Luis Diaz's Colombia natt til fredag har en forferdelig bortestatistikk i VM-kvalifiseringen.

Etter at de tapte 1-4 i Venezuela i januar, har Bolivia spilt 63 VM-kvalikkamper på rad uten å vinne på bortebane.

Boliva har den dårligste bortestatistikken i VM-kvalifiserings-historien. Den siste borteseieren kom mot Venezuela. De vant 7-1 i Puerto Ordaz for 29 år siden siden har de ikke vunnet utenfor La Paz.

Dette spillet gir 2,05 i odds på at bortemarerittet fortsetter for Bolivia i Colombia

Nå har de spilt 63 bortekamper på rad i VM-kvaliken uten å vinne. Fasiten viser 54tap og ni kamper har endt uavgjort. Det er en verdensrekord.

I Europa nådde Luxembourg 53 bortekamper uten seier. Siden 1937 opplevde de å tape 52 kamper og spille én kamp uavgjort (1-1 mot Belgia i Brüssel i 1989). I 2008 tok de sin første borteseier. Da vant de 2-1 mot Sveits i Zürich.

San Marino, mininasjon som er omringet av Italia, deltok i playoffen i 1992, og de har ennå ikke vunnet utenfor egne landegrenser. De står med 38 tap og én uavgjort på bortebane så langt.

Vi tror Bolivias bortemareritt fortsetter natt til fredag.

Colombia - Bolivia

Odds: Colombia vinner og det scores under 3,5 mål - 2,05 i odds

Kampstart fredag 25. mars kl. 00.30

Spillestopp kl 00.29 Live odds etter kampstart

Estadio Metropolitano Roberto Meléndez

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport1 og Viaplay Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Colombia vinner og at det scores under 3,5 mål. Det spiller du på her til 2,05 i odds

Etter å ha spilt syv kamper på rad uten seier, er Colombia nå fire poeng bak en topp fem-plassering i den søramerikanske VM-kvalifiseringen med kun to kamper igjen.

Med 13 poeng etter de første ni kampene i kvaliken, lå Colombia godt an til å sikre seg en plass i VM i Qatar.

Så stoppet det plutselig opp for dem.

Det er ca. 96 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

De har kun tatt fire poeng på de siste syv kampene, og de har ikke scoret et eneste mål i denne perioden.

Etter å ha tapt 0-1 mot Peru og Argentina i de to siste kampene, har Colombia kniven på strupen før de to siste kampene. De trenger full pott i de to siste kampene for å henge med i kampen om kvalikplassen.

Colombia skal i utgangspunktet ta tre poeng mot Bolivia. Selv om bolivianerne har vist fremgang, så er bortestatistikken fortsatt et sørgelig kapittel. De har tapt seks av åtte bortekamper i VM-kvaliken, og to kamper har endt uavgjort. Det er ingen grunn til å tro at bortemarerittet skal ta slutt for Bolivia natt til fredag.

Colombia må vinne

De møter tross alt et Colombia-lag som er desperate etter å skaffe seg en VM-plass. Det er matematisk mulig for bolivianerne å ta femteplassen, men det er svært lite sannsynlig. Det gjør at de i realiteten går på banen i Barranquilla uten noe å spille for.

Det er ca. 96 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

James Rodriguez er tilbake hos Colombia, og han har vært en kreativ kraft på midtbanen. Bolivia må også bryne seg på Luis Diaz som har vært i kjempeform etter overgangen til Liverpool. Luis Muriel, Miguel Borja og Rafael Borre er alle kapable angripere som burde være i stand til å få ballen i mål. Iallfall mot et boliviansk lag som har for vane å slite mot Colombia.

Colombia har vunnet seks av de syv siste hjemmekampene mot Bolivia i VM-kvalifiseringene, og de har ikke sluppet inn et eneste mål i de seks kampene.

Forrige gang Colombia slapp inn et mål på hjemmebane mot Boliva i var 31. august 1983. Det er altså 38 år siden.

Problemet er bare at de ikke har scoret mål i det siste. Før kampen mot Bolivia natt til fredag har Colombia spilt syv kamper på rad uten å få ballen i mål.

Måltørken hos Colombia er selvsagt noe som gir grunn til bekymring, men vi tror de klarer å score mot et ungt boliviansk lag. Det blir ingen målfest, men vi tror på seier til vertene.

Vi tror at Colombia vinner og at det scores under 3,5 mål. Det spiller du på her til 2,05 i odds