Gå til sidens hovedinnhold

Dette gjør at Brighton hater å spille kamper på mandager

Brighton har aldri vunnet en Premier League-kamp som er spilt på en mandag.

Brighton har ikke vunnet noen av de ni Premier League-kampene de har spilt på en mandag.

Statistikken viser at the Seagulls har spilt seks kamper uavgjort og tre kamper har endt med tap.

Onsdag er det ca 167 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Kun tre klubber har spilt flere kamper på en spesiell ukedag uten å vinne, ifølge Opta. West Brom har spilt 32 kamper på tirsdager uten å vinne, Norwich liker heller ikke tirsdagskamper. De har spilt 14 kamper på ukens andre dag uten å vinne, mens Hull i likhet med Brighton har problemer på mandag. De har spilt ti kamper på mandager uten å ta tre poeng.

Brighton - Everton 2,20 - 3,15 - 3,20 B (spillestopp mandag kl. 21.10)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Brighton rotet vekk en 1-0-ledelse mot Manchester United sist og tapte 1-2. Det var the Seagulls fjerde tap på de seks siste kampene.

Everton har hatt en brukbar sesong, men de står uten seier i de tre siste kampene. I forrige serierunde spilte de 1-1 mot Crystal Palace på Goodison Park, men de har faktisk vært bedre borte enn hjemme de siste månedene. The Toffes har nemlig kun tapt én av de elleve siste bortekampene.

Onsdag er det ca 167 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Men Brighton er et lag de har hatt problemer mot. The Seagulls er ubeseiret i alle tre hjemmekampene i Premier League mot Everton (2 seire og én uavgjort). Sist de tapte hjemme mot the Toffees i toppdivisjonen var tilbake i 1982-1983-sesongen.

Hjemmelaget har vunnet seks av de syv siste Premier League-kampene mellom Brighton og Everton siden 1-1-kampen i oktober 2017. Mandag tror vi bortelaget vinner.

Richarlison er hot

Brightons forsvarsspillerne Adam Webster og Dan Burn er tilbake i trening, og begge er aktuelle til kampen mot Everton mandag.

Webster har vært ute i to måneder på grunn av en ankelskade, mens burns har slitt med en strekkskade den siste måneden.

Percy Tau er også tilbake etter å ha vært utilgjegelig til kampen mot Manchester United sist uke, da han var i karantene etter å ha vært på landslagsoppdrag med Sør-Afrika. Spissmakker Aaron Connolly derimot er usikker, mens Tariq Lamptey og Solly March er fortsatt ute.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Everton må klare seg uten keeper Jordan Pickford. Han er tilbake i trening, men ennå ikke i form til å stå i mål. Andre Gomes er ute på grunn av en strekkskade.

Viktige Allan er tilbake etter å ha stått over 1-1-kampen mot Crystal Palac. Alex Iwobi er også tilgjengelig, mens Abdoulaye Doucoure, Fabian Delph og Bernard er på sidelinjen.

Carlo Ancelottis lag er godt organisert defensivt, og selv om de ikke er blant lagene som skaper flest sjanser, så vet de hvordan de skal spille på bortebane. Everton har vunnet syv av de siste ti Premier League-kampene på bortebane.

Dersom vi tar med at Merseyside-klubben har Richarlison, som har scoret seks mål på de ti siste kampene og var uheldig som ikke scoret mot Crystal Palace sist, mener vi å ha gode argumenter for Everton-seier i denne kampen. 3,20 i odds på bortelaget er et spennende spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset