Gå til sidens hovedinnhold

Dette gjør at Jadon Sancho kan starte for United mot Leeds

Ole Gunnar Solskjær kan komme til å gi Jadon Sancho Premier League-debuten for Manchester United mot Leeds lørdag.

Jadon Sancho har uttalt at han er klar til å gjøre sin debut for Manchester United mot Leeds lørdag.

Den engelske landslagsspilleren ble hentet til Old Trafford fra Borussia Dortmund for 72,9 millioner pund tidligere i sommer, men han har gått glipp av store deler av sesongoppkjøringen siden har vært på ferie etter å ha vært i den engelske EM-troppen, og deretter vært rammet av sykdom.

Lotto har spillefrist lørdager kl. 18.00. Klikk her for å spille.

Det har gjort at det er tvilsomt om han spiller i serieåpningen, men 21-åringen har røpet overfor United-legenden Rio Ferdinand i BT Sports at han er klar til å spille om Ole Gunnar Solskjær vil bruke ham.

- Jeg føler meg klar. På treningen i dag følte jeg meg kampklar, og forhåpentligvis vil jeg få spilletid på lørdag, sa han.

United-manager Ole Gunnar Solskjær har tidligere hintet at Sancho ville starte på benken, men med Marcus Rashford ute i tre måneder på grunn av skade og Anthony Martial i opptrening, kan den tidligere Manchester City- og Watford-akademi-spilleren være aktuell fra start mot Leeds, skriver vanligvis velinformerte Manchester Evening News.

Manchester United - Leeds United (Halvtid/Fulltid) - Manchester United/Manchester United - 2,30 (spillestopp lørdag kl. 13.29)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester United ble nummer to i Premier League forrige sesong, men var samtidig langt bak byrivalen som vant ligaen med tolv poengs margin. I desember har Solskjær vært Manchester United-manager i tre år, men han venter fortsatt på sin første tittel.

Lørdag klokken 13.30 sesongåpner Manchester United hjemme på Old Trafford mot Leeds United, en klassiker i engelsk fotball. United vil glede seg over å møte Leeds foran et fullsatt Old Trafford i serieåpningen lørdag.

Lotto har spillefrist lørdager kl. 18.00. Klikk her for å spille.

De røde djevlene banket Leeds 6-2 på hjemmebane i desember i fjor. Marcelo Bielsas lag var gode offensivt, men de hang ikke sammen defensivt.

Leeds startet Premier League-sesongen i 2020 med å tape 3-4 mot daværende regjerende Premier League-mester Liverpool, og vi tror de nok en gang kommer til å skape stor underholdning i første serierunden.

Ny stopper fra Barcelona

Det var kun seks lag som slapp inn flere mål enn Leeds sist sesong, men de defensive svakhetene ble ofte oppveid av at de scoret mange mål. Nå har Bielsa hentet inn Barcelona-stopperen Junior Firpo for å tette igjen bakover. Det blir interessant å se hvilken betydning han får.

Ole Gunnar Solskjær har en rekke spillere som er utilgjengelig til sesongens første kamp. Dean Henderson er fortsatt ikke i form etter at han var rammet av covid-19. Alex Telles (ankelskade), Jesse Lingard (Covid-19), Phil Jones (kneskade) og Eric Bailly (har spilt i OL) er også ute. Ikke nok med det. Marcus Rashford er plassert på sidelinjen i tre måneder.

Se alle de nye Premier League-draktene her

Likevel; Manchester United skal være for sterke for Leeds, og spillere som Bruno Fernandes og Paul Pogba vil, slik Leeds-spiller, få store rom å boltre seg i. At de i tillegg har spillere som Jadon Sancho og Raphaël Varane på plass, gjør oss enda sikrere på at United skal kunne ta tre poeng mot Leeds.

Manchester United har gått til pause med ledelse i to av de tre siste kampene mot Leeds. I fem av de siste seks sesongåpningene har Manchester United gått til pause med ledelse og vunnet kampen etter 90 minutter. H/H-spillet gir 2,30 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester United - Leeds United - Bruno Fernandes scorer mål - 2,60 (spillestopp lørdag kl. 13.29)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bruno Fernandes klarte ikke å sette sitt preg på sommerens EM, men i Premier League har portugiseren vært en stjerne.

26-åringen var uten tvil Manchester Uniteds viktigste spiller sist sesong. Portugiseren scoret 18 ganger i Premier League, og statistikken viser at han i snitt hadde 3,3 skudd i hver kamp.

Se alle de nye Premier League-draktene her

Da De røde djevlene møtte Leeds United sist sesong scoret han to ganger og viste klasse gjennom hele kampen, men det var uten publikum på tribunene. At fansen er tilbake på Old Trafford når Ole Gunnar Solskjærs mannskap møter Leeds lørdag, vil gi Fernandes ekstra motivasjon.

Lotto har spillefrist lørdager kl. 18.00. Klikk her for å spille.

Den portugisiske landslagsspilleren tar både frispark og straffespark for United, og det gjør sjansen hans for å score i lørdagens kamp enda større. Vi tror lag skaper problemer for Leeds igjen, og at han kommer på scoringslisten i lørdagens tidlige kamp i Premier League.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset