Gå til sidens hovedinnhold

Dette gjør Harry Kane historisk i Nord-London

Det er ingen andre spillere som scorer flere mål enn Harry Kane i Nord-London-derbyene. Vi tror han scorer igjen i søndagens match.

Den engelske landslagskapteinen skrev seg inn i historiebøkene da han scoret 2-0-målet mot Arsenal i desember. Scoringen var hans ellevte mål i det berømte derbyet i den engelske hovedstaden.

Nå har Harry Kane ett mål mer enn Bobby Smith og Emmanuel Adebayor som begge hadde ti mål.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Kane scoret sitt første derby-mål da Tottenham vant 2-1 på White Hart Lane 7. februar 2015. Nå er han 27 år og landslagskaptein. Statistikken viser at han har scoret elleve mål mot naboklubben på 14 kamper, han scoret blant annet det siste derbymålet på White Hart Lane i april 2017.

Arsenal - Tottenham - Harry Kane scorer mål - 2,30 (spillestopp søndag kl. 17.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Harry Kane scoret begge målene til Tottenham i 2-0-seieren mot Dinamo Zagreb i åttenedelsfinalen i Europa League torsdag.

Han ga Spurs ledelsen på Tottenham Hotspur Stadium etter 24 minutter. Målmaskinen var på riktig sted til riktig tid da han plukket opp returen etter at Erik Lamela hadde truffet stolpen, og Kane doblet ledelsen i andre omgang.

Mourinho friskmelder Kane

Men Spurs-spissen fikk en kraftig smell i kneet mot slutten av kampen, og måtte gå av banen i det 84. minutt. 27-åringens skade fikk Tottenham-fansen til å frykte at han ikke skulle bli spilleklar til søndagens Nord-London-derby mot Arsenal, men Spurs-manager Jose Mourinho var ifølge football.london i stand til å berolige supporterne på pressemøte etter kampen.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

- Jeg håper og tror det, sa Mourinho, da han fikk spørsmål om Kane ville bli klar til søndagens kamp på Emirates.

- Det er en stor kamp, og jeg forventer at han blir klar.

Spurs-stjernen er i kjempeform

Det er gode nyheter for Spurs-fansen, for Kane har scoret i fem av de syv siste Nord-London-derbyene.

Kane er i kjempeform i øyeblikket. Han har scoret to mål i begge de to siste kampene. Det betyr at han har scoret fem mål på de fire siste kampene i alle turneringer.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Med den formen Kane viser i øyeblikket, og med hans historie fra tidligere derby, er det vanskelig ikke å satse penger på ham som målscorer i denne kampen. Kane har scoret i fem av de syv siste Nord-London-derbyene.

2,30 i odds på mannen som har scoret flest mål i Nord-London-derbyets historie er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset