Gå til sidens hovedinnhold

Dette har Asker aldri gjort mot Kvik/Halden

Asker har kjempet i toppen av PostNord ligaen de siste sesongene. I år er de igjen med i kampen om opprykk.

Asker - Kvik Halden

Odds: 1.72 - 3.80 -3.55

Kampstart tirsdag 05.oktober kl 19.00

Spillestopp kl 18.59. Live odds etter kampstart

Føyka kunstgress

Kampen ser du på direktesport.no

Vi tror Asker vinner denne. Det spiller du på her til 1.72 i odds

Det begynner å dra seg ordentlig til i PostNord-ligaen, og tirsdag kveld får opprykkskandidat Asker besøk av middelhavsfarer Kvik Halden på Føyka kunstgress.

Dette er den første av tre hengekamper for Asker, og vinner de alle tre har de like mange poeng som Hødd som per nå ligger på andreplass på tabellen.

Se kampen mellom Asker og Kvik direkte her fra kl. 19.00

Kongsvinger som leder serien er utenfor rekkevidde og vil rykke opp til Obos-ligaen, så kampen om playoff-plassen er mellom Hødd og Asker.

Solide resultater de to siste kampene

Vegard Skogheims mannskap kommer fra to sterke kamper mot Hødd og Bærum. Borte mot Hødd greide de 1-1 etter en vanskelig første omgang, der hjemmelaget demmet godt opp for Askers offensive spill og tok ledelsen på et direkte frispark i det 41.minutt.

I andre omgang var det et mye friskere Asker-lag som kom på banen, og de fikk sin fortjente utligning når Rasmus Isegran klinket inn 1-1 målet i det 65. minutt. Et sterkt og fortjent poeng på Nye Høddvollen.

Ca. 43 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag kl. 19.00

Hjemme mot naborival Bærum var historien en helt annen. Foran 325 entusiastiske tilskuere på tribunen vartet Asker opp med festfotball. Selv om gjestene fra Bærum yppet seg av og til var Asker kneppet skarpere foran mål, og to scoringer av Didrik Sereba og et av Sindre Mauritz-Hansen sikret seieren.

Kvik Halden vaker rundt midten av tabellen

Den gamle storheten Kvik Halden har en rik fotballhistorie og ble blant annet norgesmester i 1918 etter å ha slått Brann 4-0 på Marienlyst i Drammen.

Etter etableringen av hovedserien i 1948 har de stort sett spilt på tredje og fjerde nivå, bortsett fra en periode på 80-tallet da de hadde seks strake sesonger på rad i den nest øverste divisjonen.

Se kampen mellom Asker og Kvik direkte her fra kl. 19.00

Dagens lag blir trent av den tidligere Brann- og Sandefjord-treneren Tor Thodesen. Han var hovedtrener i Brann i en overgangsperiode etter at Teitur Thordarson fikk sparken i 2003. I januar tok han over som hovedtrener for Kvik Halden. Det er den 14. klubben han har vært trener eller assistenttrener i på seniornivå.

Det har svingt veldig resultatmessig for haldenserne gjennom sesongen. De har nå spilt tre kamper uten tap der de først slo Vålerenga 2 5-1 hjemme, så spilte de 2-2 hjemme mot Fløya før de slo bunnlaget Senja 3-2 på bortebane sist lørdag.

I den siste kampen manglet de fem spillere med suspensjoner og skader. Dardan Sæther-Mehmedi og Marius Aamodt Eriksen er tilbake etter å ha sonet for sine røde kort mot Fløya, mens de tre skadde spillerne fortsatt er usikre inn mot Asker-kampen.

Trener Thodesen ønsker å bygge videre på den gode førsteomgangen mot Senja, men vet hva Asker er gode for og er klar på at de må presentere på topp for å slå dem.

Asker tar seieren

Asker er gode på hjemmebane, og de har klart mest å spille for i denne kampen. De vil være likt med Hødd hvis de vinner sine hengekamper, og vi tror de stiller topp motiverte og mest sultne på tre poeng. I tillegg har Asker aldri tapt hjemme på Føyka mot Kvik Halden.

Tror du som oss på seier til Asker spiller du på det her til 1.72 i odds

Asker har scoret 20 mål på 8 hjemmekamper i årets sesong, og Kvik Halden har sluppet inn 15 mål på sine 5 siste bortekamper. Vi tror Asker pøser inn mål i denne kampen og vinner begge omgangene.

Det kan du spille på her til 4.10 i odds