Argentina har vunnet de to siste kampene i Superclásico de las Américas.

For snart to år siden scoret Lionel Messi det eneste målet da Argentina vant 1-0 mot Brasil i en privatlandskamp i Riyadh i Saudi-Arabia, og Brasil gikk på et nytt 0-1-tap i Copa America-finalen på Maracanã i juli.

At Argentina vinner mot Brasil gir 3,10 i odds. Spill her!

Søndag kan Argentina vinne tre kamper på rad mot Brasil for første gang siden 1946. Den gangen vant de tre kamper på rad mot erkerivalen, men alle tre seirene kom på Estadio El Monumental i Buenos Aires.

Her er hele søndagens oddsprogram!

Men Argentina har aldri vunnet mot Brasil på bortebane i en VM-kvalifisering. Den statistikken gjør de noe med søndag.

Vi tror Lionel Messi vinner duellen mot lagkameraten Neymar søndag kveld.

Brasil - Argentina 2.35 - 3.10 - 3.10 B (spillestopp søndag kl. 20.59)

At Argentina vinner mot Brasil gir 3,10 i odds. Spill her!

Det er bare to måneder siden Brasil og Argentina møttes i Copa America-finalen, da tapte Brasil 1-0 på Estádio do Maracanã. Søndagens utgave av Superclásico de las Américas spilles også i Brasil, på Neo Química Arena i São Paulo.

Brasil er på jakt etter revansj, men vi tror ikke de får det.

Stiller B-preget mot Argentina

Den brasilianske landslagssjefen Tite stiller med et B-preget lag mot Argentina. Brasil må nemlig klare seg uten Premier League-spillere i VM-kvalifiseringskampene. Årsaken til det er at Brasil er på den britiske regjeringens rødliste, og at spillerne dermed ville vært tvunget til å gå i karantene ved retur til England. Det betyr at Thiago Silva, Fabinho, Gabriel Jesus, Firmino og Richarlison, og målvaktene Ederson og Alisson Becker ikke spiller mot Argentina.

Onsdag er det ca. 31 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Det gjør heller ikke Malcom og Claudinho, som begge spiller i Zenit St. Petersburg. De har reist tilbake til Russland etter klubbens ønske.

Ikke nok med det. Tite mistet kanskje den viktigste spilleren etter kampen mot Chile. Paris St. Germain-midtstopperen Marquinhos må stå over kampen mot Argentina på grunn av gule kort. Nå må enten 36 år gamle Miranda eller debutanten Lucas Veríssimo ta jobben med å stoppe Lionel Messi. Det blir ikke lett.

Brasil taper for første gang

Brasil har vunnet alle syv VM-kvalifiseringskampene sine så langt. De slo Chile 1-0 i forrige uke, men vi tror ikke seier nummer åtte kommer på søndag. Til tross for at Brasil må klare seg uten en rekke stjernespillere, mangler det ikke på kjente navn i den brasilianske lagoppstillingen. Neymar og Real Madrids Casemiro er antakeligvis de to viktigste.

Argentina ledes av superstjernen Lionel Messi. Han og de argeninske laget jakter en historisk seier mot Brasil. Argenina har nemlig aldri vunnet borte mot Brasil i VM-kvaliken. Det tror vi de kan klare søndag.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist er lørdag kl. 18.00

De fire beste lagene i VM-kvalifiseringen går videre til VM i Qatar, og det femte laget vil spille playoff. Argentina har i likhet med Brasil ennå ikke tapt i kvaliken. De står med fire seire og tre uavgjorte. I forrige uke slo de Venezuela 3-1, og stiller med et sterkt lag i Sao Paulo. Lautaro Martinez, Rodrigo De Paul, Leandro Paredes, Angel Di Maria og Nicolas Otamendi er blant de største stjernene.

I de ti siste kampene mellom disse to fotballgigantene har Brasil vunnet fem ganger, Argentina har vunnet fire og én kamp har endt uavgjort. Det er vanskelig å argumentere for at Brasil skal ta tre poeng i denne matchen.

Vi tror Messi slår PSG-lagkameraten Neymar søndag. Brasil er svekket i denne kampen, og det tror vi Argentina utnytter. Messi &co tar sin tredje seier på rad mot Brasil søndag kveld. Oddsen på borteseier er 3,10.

At Argentina vinner mot Brasil gir 3,10 i odds. Spill her!