Gå til sidens hovedinnhold

Dette har ikke Brann klart på 29 år

Søndag kommer Mjøndalen til Bergen for å spille mot Brann. Vi tror Brann endelig tar en seier og sin første trepoenger mot Mjøndalen på 29 år.

Brann sliter kraftig i bunnen av tabellen, og nå kommer bruntrøyene fra Mjøndalen til Bergen for å kjempe om tre viktige poeng.

Brann - Mjøndalen
Brann @ 2.10
Spillestopp: Søndag, 18.juli 17.59

Det er ca. 250 millioner kroner i Viking Lotto-potten på onsdag!

Full krise i Bergen
Nå begynner det virkelig å brenne rundt føttene til trener Kåre Ingebrigtsen, for etter tretten kamper står Brann med kun seks poeng, og ligger med det helt nederst på tabellen. Da er krise bare fornavnet, og Ingebrigtsen selv har sagt at denne kampen blir som en cupfinale å regne. Sist ble det skuffende 1-1 hjemme mot Tromsø i en kamp der lite stemte. Det forlenger rekka uten seier til seks, og 0-3-3 er småstygge tall. Gerson og Grøgaard er fortsatt skadet, og må derfor stå over denne.

Ikke vunnet på 29 år
Nå kommer Mjøndalen på besøk, og man skulle kanskje tro at det er et lag man har hatt grei kontroll på. Det er langt unna noe sannhet, for på de ti siste kampene lagene har møttes viser statistikken 1-3-6 i favør Mjøndalen. Seieren for Brann kom helt tilbake i 1992, og det er altså 29 år siden Brann klarte å slå Mjøndalen i en tellende fotballkamp.

Mjøndalen sliter borte
Nå må Brann virkelig brette opp ermene, og akkurat Mjøndalen kan være laget å gjøre det mot. Mjøndalen ligger nemlig nede på 11.plass med ti poeng, og selv om de tok en fin hjemmeseier mot Haugesund sist (3-0) sliter de mye mer når de er på fremmed gress. 1-1-3 er nemlig fasit der, og sist ble det tap mot Lillestrøm med 1-2. Her må de også unnvære Øverby og Skistad som er skadet.

Brann tar sin første trepoenger på 29 år
Vi tror Brann og trener Ingebrigtsen klarer brasene mot et bortesvakt Mjøndalen og bryter den dårlige trenden mot Mjøndalen. 2.10 er absolutt spillbart, og vi prøver.

Brann - Mjøndalen
Brann @ 2.10
Spillestopp: Søndag, 18.juli 17.59

Trykk her for å levere dette spillet