Det er penty av grunner til å tro på Danmark i fredagens kamp mot Kroatia.

  • Danmark har vunnet ni av de siste elleve kampene.
  • Ikke siden Belgia, som er nummer to på Fifa-rankingen, slo Danmark i Parken under EM i fjor, har danskene tapt på hjemmebane. De står med fem strake seire. Målforskjellen er 14-1!
  • De eneste nasjonene Kroatia har slått på bortebane det siste året har vært utenfor topp 40 på Fifa-rankingen. Danmark er ranket som nummer ti, seks plasser foran Kroatia.

Danmark - Kroatia

Odds: HUB og antall mål - Danmark og over 2,5 mål - 3,25 i odds

Kampstart fredag 10. juni kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Parken

Kampen vises på TV2 Sport 1 Premium

Vi tror at Danmark vinner mot Kroatia og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 3,25 i odds

Kasper Hjulmands lag virker uslåelige i øyeblikket. De har vunnet de to første kampene i Nations League.

Sist ble det seier mot Østerrike på et vanvittig mål fra Jens Stryger Larsen, som ikke hadde spilt på syv måneder. Med seieren topper Danmark sin Nations League-gruppe, tre poeng foran Østerrike og fem poeng foran Frankrike og Kroatia.

Tar danskene tre poeng i fredagens kamp, vil de ligger godt an til å vinne gruppen.

Det er ca. 264 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Mot Østerrike valgte Kasper Hjulmand å starte med Mathias Jensen fremfor Thomas Delaney på midtbanen, men Brentford-spilleren overbeviste ikke og kan fort havne tilbake på benken.

Andreas Skov Olsen kan også være tilbake fra start istedenfor Martin Braithwaite, mens det er usikkert hvem som starter på topp i Parken.

Christian Nørgaard og Andreas Christensen, som begge har stått over de to siste kampene, er sannsynligvis klar til kampen mot kroatene.

Kroatia fikk en grusom start på Nations League. De tapte 0-3 mot Østerrike, men de slo tilbake mot Frankrike, hvor de klarte 1-1. Det gjør at kroatene kun har ett poeng av seks mulige så langt, fem poeng bak danskene.

Tapte sist i Parken

Luka Modic & Co. trenger poeng i København om de skal ha en sjanse til å blande seg inn i toppen av gruppen, men det tror vi ikke at de klarer. Kroatene har ikke et like godt lag som i VM i 2018, selv om landslagssjef Zlatko Dalic har flere store stjerner i troppen.

Mot Frankrike spilte Luka Modric fra Real Madrid, Marcelo Brozovic fra Inter og Mateo Kovacic fra Chelsea på midtbanen. Tidligere denne uken skrev kroatiske medier at de tre, samt flere andre stjerner, kunne bli spart mot danskene.

Det er ca. 264 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Forrige gang kroatene spilte i Parken var ikke mot Danmark. Det var 8.-delsfinalen i EM mot Spania. Det var en kamp Kroatia tapte 3-5 etter ekstraomganger. Vi tror kroatene får en ny kjip opplevelse i den danske hovedstaden fredag.

I seks av de siste ni kampene til Kroatia har det vært scoret over 2,5 mål, mens det har vært scoret tre mål eller flere i fem av de siste seks kampene til danskene. Tallene gjør at vi tror tilskuerne i Parken vil bli vitner til en underholdende forestilling.

Vi tror at Danmark vinner mot Kroatia og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 3,25 i odds