Gå til sidens hovedinnhold

Dette har ikke England opplevd siden 2009

Det er snart tolv år siden sist England tapte en VM-kvalifiseringkamp. Vi tror de kan få problemer i torsdagens kamp mot Ungarn.

Forrige gang England tapte en VM-kvalifiseringskamp var i oktober 2009. Den gangen var Fabio Capello engelsk landslagssjef, og England tapte 0-1 borte mot Ukraina. Siden den gang har England spilt 24 kvalifiseringskamper. Fasiten viser 18 seire, seks uavgjorte, og de har ikke opplevd et eneste tap i denne perioden.

Den imponerende statistikken kan ta slutt i Budapest. Det er flere grunner til det. Først og fremst fordi Englands nøkkelspiller og kaptein ikke er i form, men likevel ikke kommer til å bli plassert på benken fordi han er kaptein.

Ca. 362 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist er fredag kl. 19.00

Og for det andre fordi Ungarn er et veldig, veldig godt lag. Ungarerne har ikke et lag i verdensklasse, men de er godt organisert og presser med en intensitet som gjør at bedre lag kan få problemer, særlig foran et entusiastisk hjemmepublikum.

At England taper i Ungarn gir 7,65 i odds

England kunne hatt bruk for farten og ferdighetene til Marcus Rashford, og the Three Lions ville også vært bedre om Phil Foden kunne tre gjennom pasninger gjennom det ungarske forsvaret. Uten dem er det mer sannsynlig at Ungarn kan kvele det offensive spillet til engelskmennene.

Ungarn - England (Handikap 3-veis +1) Ungarn +1 - 2,80 (spillestopp torsdag kl. 20.44)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

England reiser til Ungarn som kjempefavoritter. Det er den første kampen til engelskmennene etter finaletapet i EM mot Italia. Gareth Southgate har tatt ut en sterk tropp til denne VM-kvalifiseringen. Harry Kane, Harry Maguire og Raheem Sterling er alle på plass.

Ungarn imponerte stort i EM, hvor de spilte uavgjort mot Frankrike (1-1) og Tyskland (2-2). I begge kampene tok de ledelsen, men klarte ikke å holde på den.

Ungarn-stjernen er tilbake

England møter et ungarsk lag som vil kjempe for å ta tre poeng for å kunne kvalifisere seg for den neste turneringen. The Three Lions var gode gjennom hele EM, og de leverte også mot lag de var forventet å slå. Det beste eksempelet var 4-0-seieren mot Ukraina i kvartfinalen.

Ca. 362 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist er fredag kl. 19.00

Men det finnes flere eksempler på at England har slitt på bortebane. I EM-kvaliken vant de kun 1-0 borte mot Island i Reykjavik, og de tapte borte mot Tsjekkia (1-2). De vant også kun 1-0 borte mot Litauen i forrige VM-kvalik. Ungarn er antakeligvis på nivå med Tsjekkia, og vi tror de kan lage trøbbel for engelskmennene i torsdagens kamp.

Ungarn havnet i EM-gruppe med Portugal, Tyskland og Frankrike, og det store flertallet av ekspertene mente ungarerne ville få bank. Det fikk de av Portugal (0-3), men mot Frankrike og Tyskland viste Marco Rossis menn at de ikke er noen pushover. Til torsdagens kamp er lagets kanskje viktigste spiller tilbake på banen.

Dominik Szoboszlai spilte ikke i EM, men midtbanespilleren har kvaliteter som kan skape problemer for England.

Ungareren var en del av det samme RB Salzburg-laget som Erling Braut Haaland, men han har ikke hatt samme rakettkarrieren som nordmannen. Det var flere klubber som viste interesse for 20-åringen, også i Premier League, men han spiller nå for RB Leipzig. England har en god statistikk mot Ungarn, og de har vunnet seks av de siste syv kampene mot ungarerne, men to av de tre siste kampene i Ungarn har endt uavgjort.

Ungarn har også fordelen av å spille på hjemmebane. Vi tror vertene kan overraske på hjemmebane. At de spiller uavgjort eller vinner hjemme i Budapest gir 2,80 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset