Real Madrid skal prøve å unngå at de ryker ut i åttendelsfinalen av Champions League for tredje året på rad. De har blitt eliminert av Ajax og Manchester City i de to siste sesongene.

Los Blancos har skaffet seg et godt utgangspunkt. De leder 1-0 etter den første kampen mot Atalanta i Bergamo, og den spanske giganten kan klare seg med uavgjort på hjemmebane for å gå videre til kvartfinalen.

Onsdag er det ca 91 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

De regjerende La Liga-mesterne har faktisk kun vunnet fem av de siste elleve kampene i Champions League, og de har tapt syv av de siste 18, men de har vunnet elleve av de siste tolv kampene mot italienske lag. Zinedine Zidanes lag vant blant annet begge kampene i gruppespillet mot Inter Milan.

Real Madrid - Atalanta 2,05 - 3,55 - 3,25 H (spillestopp tirsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Real Madrid jakter på sin første kvartfinale i Champions League siden 2017-2018-sesongen når de møter Atalanta på Estadio Alfredo Di Stefano tirsdag.

Det var et skadeskutt Real-lag som spilte den første kampen, men en sen scoring av Ferland Mendy gjør at den spanske klubben har skaffet seg et godt utgangspunkt før returkampen i åttendedelsfinalen.

Fire kamper uten seier

I den første kampen fikk Atalanta Remo Freuler utvist tidlig i kampen, og måtte spille 77 minutter med kun ti spillere. Likevel slapp de unna med et knepent tap. Det viser at italienerne kan gi Real kamp i tirsdagens match, men vi tror ikke at Atalanta vinner.

Onsdag er det ca 91 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

De spanske gigantene har riktignok ikke imponert i starten av turneringen. Real er er faktisk uten seier i de fire siste hjemmekampene i utslagsrundene av Champions League. Fasiten viser tre tap og én uavgjort.

Nå møter Zinedine Zidanes menn det sterkeste bortelaget i Champions League. Atalanta står med fem strake borteseiere i turneringen. De har scoret 14 mål på de fem kampene, og har holdt nullen i fire av dem.

Atalanta har vunnet tre av de fire siste kampene i Serie A etter Champions League-tapet mot Real. Tapet kom mot serieleder Inter Milan (0-1).

La Dea slo Valencia 4-3 i mars i fjor, men vi tror ikke at de klarer det samme i Madrid.

Nøkkelspillere tilbake hos Real

Madrid må nok en gang klare seg uten Dani Carvajal og Eden Hazard, som begge er skadet. Også Alvaro Odriozola, Marcelo og Mariano Diaz er sannsynligvis ute mot Atalanta.

Samtidig er Casemiro suspendert etter å ha fått gult kort i den første kampen mot italienerne. Det betyr at , Federico Valverde kan komme inn på midtbanen sammen med Luka Modric og Toni Kroos.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Sergio Ramos var tilbake etter skade mot Elche i helgen, og er antakeligvis tilbake i midtforsvaret. Marco Asensio og Vinicius Junior vil trolig spiller på hver sin side av Karim Benzema på topp.

Benzema var Reals toppscorer i gruppespillet. Han scoret fire mål, men han spilte ikke den første kampen mot Atalanta.

Nå har han scoret alle tre målene til Los Blancos i de to siste La Liga-kampene. Han kommer til lage problemer for Atalanta. Garantert.

Hvilte Zapata

Atalanta på sin side mangler Hans Hateboer som er ute med en bruddskade, mens Freuler er suspendert etter å ha fått rødt kort i den første kampen.

Duvan Zapata startet på benken i ligakampen mot Spezia fredag, men vil være tilbake i startoppstillingen til denne kampen, mens Cristian Romero sannsynligvis er tilbake i midtforsvaret.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Freuler vil etter all sannsynlighet bli erstattet av Mario Pasalic, som scoret to ganger mot Spezia, mens Zapata får med seg lagets toppscorer Luis Muriel på topp.

Atlanta er i stand til å gjøre livet surt for Real i Madrid, men hjemmelaget har solid erfaring fra Champions League og det er vanskelig å se vekk fra.

Zidane har i tillegg fått tilbake flere nøkkelspillere som ikke spilte den første kampen i Bergamo. Vi tror Los Blancos vinner denne kampen og går videre til kvartfinalen. Oddsen på hjemmeseier er finfine 2,05. Det er spillbar odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset