Tirsdagens Nations League-kamp i München blir det 34. oppgjøret mellom de europeiske fotballstormaktene Tyskland og England siden 1930.

Fasiten viser et ørlite overtak for Tyskland. De har vunnet 25 ganger, mens England står med 24 seire.

Kun fire av oppgjørene har endt uavgjort.

Det er ca. 202 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Den første kampen mellom Tyskland og England i 1930 endte 3-3 i Berlin, men de tre siste gangene lagene har spilt uavgjort har alle endt uten scoringer.

I november 2017 spilte nasjonene 0-0 i en privatlandskamp på Wembley. Sist lagene spilte uavgjort i en tellende kamp var under VM i Spania i 1982. Den kampen endte også 0-0.

Tirsdag møtes lagene i Tyskland, og det er over 50 år siden sist landene spilte uavgjort på tysk jord. I mai 1972 spilte erkerivalene 0-0 på Olympiastadion i Berlin. Vi tror på en ny tett og jevnspilt kamp tirsdag.

Tyskland - England

Odds: Uavgjort - 3,35 i odds

Kampstart tirsdag 7. juni kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Allianz Arena, München

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Tyskland og England spiller uavgjort. Det spiller du på her til 3,35 i odds

Den intense rivaliseringen mellom Tyskland og England gjør at det alltid står mye på spill når landene møtes, slik de gjør på Allianz Arena i München på tirsdag.

Etter Englands sjokktap mot Ungarn i Nations League-åpningen lørdag, vil manager Gareth Southgate forvente en respons fra spillerne sine.

Det er ca. 202 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Selv om engelskmennene stilte med uerfarent lag på Puskas Arena, var det som ble prestert for svakt.

Tirsdag møter de et tysk lag som ennå ikke har tapt etter at Hansi Flick tok over som landslagssjef. De spilte 1-1 mot Italia på bortebane i den første kampen i Nations League. Det er respektabelt.

Erkerivalene har møttes elleve ganger siden 2000, og statistikken mellom de to nasjonene er helt jevn. De har vunnet fem ganger hver og én kamp har endt uavgjort. På de fire siste kampene har England to seire, én kamp har endt uavgjort og Tyskland har vunnet én gang.

Det er ikke lenge siden landene sist møttes i en tellende kamp. I juni i fjor vant England 2-0 i EM. Det er den eneste gangen i de fem siste kampene at mer enn ett mål har skilt de to lagene, og vi tror også at kampen på Allianz Arena blir en jevnspilt affære.

Tyskland har spilt uavgjort i de to siste kampene - mot Italia og Nederland, og nå møter de et engelsk lag som er desperate etter å ta sine første poeng i denne Nations League-perioden.

Det virker som uavgjort er et greit spill på denne kampen.

Vi tror at Tyskland og England spiller uavgjort. Det spiller du på her til 3,35 i odds