Guardiola har en lang managerkarriere bak seg på toppnivå, 15 år for å være nøyaktig.

Ifølge statistikknettstedet Transfermarkt er Chelsea den klubben katalaneren har møtt nest flest ganger som manager. Hele 20 ganger har City-sjefen møtt Chelsea med Barcelona, Bayern München og Manchester City, og åtte ganger har han tapt mot London-klubben (9-3-8).

Fristende odds på at City får trøbbel mot Chelsea. Sjekk her!

Det er ingen klubb han har tapt flere ganger mot enn Chelsea.

Chelsea har faktisk vunnet de to siste bortekampene mot Manchester City, og vi tror Thomas Tuchel kan få med seg poeng fra Etihad i lørdagens kamp.

Manchester City - Chelsea

Odds: HUB - Uavgjort 3,90

Kampstart lørdag 15. januar klokken 13.30

Spillestopp kl 13.29 Live odds etter kampstart

Etihad

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport Premium 1. Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at kampen mellom City og Chelsea ender uavgjort. Det spiller du på her til 3,90 i odds

Pep Guardiola startet i jobben som City-manager sommeren 2016. Siden den gang har de lysblå fra Manchester spilt seks hjemmekamper mot Chelsea, men de to lagene har aldri spilt uavgjort på Etihad i denne perioden.

City og Chelsea har møttes hele 26 ganger i ligaen og cuper i Manchester siden 1995, og kun én gang i løpet av de siste 27 årene har de to klubbene spilt uavgjort på Citys hjemmebane.

Vi tror lørdagens kamp blir en jevnspilt match, og at den ender med poengdeling.

Rollene snudd på hodet

Da City dro til Stamford Bridge tidligere denne sesongen lå de tre poeng bak serielederen som den gang var Chelsea. Det var en situasjon som passet London-laget bra. Thomas Tuchels lag er mer defensivt anlagt og veldig gode på å nekte motstanderne rom. Det fungerte bra i 53 minutter. Da scoret Gabriel Jesus for Manchester City, og det ble den eneste scoringen i kampen. Så stor er potten i Lotto. Her kan du levere kupongen her. 15 serierunder senere er situasjonen snudd på hodet. Før lørdagens kamp er City ti poeng foran Chelsea, som de nærmeste rivalene i kampen om ligatittelen.

Denne gangen er det Chelsea som må være offensive, hvis de skal ta de tre poengene de så sårt trenger for å gjøre kampen om Premier League-tittelen litt spennende igjen. Da må Tuchel gamble mer enn han vanligvis gjør. Greit nok at City ikke er under det samme presset som Chelsea for å ta tre poeng, men de møter et annet press hjemme på Etihad.

De har vunnet de elleve siste kampene i ligaen, og det er femte gang de har klart å vinne så mange kamper i strekk, men nesten hver gang seiersrekkene har blitt brutt har det skjedd på hjemmebane.

City har den beste hjemmestatistikken i Premier League denne sesongen, men borteformen er enda bedre. De har faktisk levert noen av de svakeste prestasjonene på Etihad hvor de har spilt 0-0 mot Southampton og tapt 0-2 mot Crystal Palace.

Faktisk har flere av de dårligste prestasjonene til City under Guardiola kommet i Manchester.

Lukaku på benken?

Det kan ha sammenheng med at City har et etter hvert kravstort hjemmepublikum på Etihad, og fordi motstandere generelt forsvarer seg dypere enn de ville gjort hjemme. Chelsea vil neppe stupe i angrep heller. Men Chelsea har spillere som kan skape problemer for City, men én av dem kan komme til å starte på benken. Football.london skriver at Romelu Lukaku kan komme til å starte på benken.

Så stor er potten i Lotto. Her kan du levere kupongen her.

Chelsea vil ifølge football.london stille med dette laget: : Kepa; Christensen, Silva, Rudiger; Azpilicueta, Jorginho, Kante, Alonso; Mount, Havertz, Werner. Guardiola mangler Riyad Mahrez som er i Afrikamesterskapet med Algerie, og Ferran Torres har dratt til Barcelona.

Manchester City vil ifølge Evening Standard stille med dette laget (4-3-3): Ederson, Walker, Laporte, Dias, Cancelo, Rodri, Gundogan, De Bruyne, Sterling, Jesus, Foden City var heldige som vant 2-1 mot Arsenal på 1. nyttårsdag, men vi tror ikke de er like heldig mot Chelsea. Selv om City har vunnet åtte av ti hjemmekamper denne sesongen, og de har vunnet 17 av 21 ligakamper så langt, tror vi at Chelsea kan stelle i stand trøbbel for dem. Vi tror denne matchen ender uavgjort.

Vi tror at kampen mellom City og Chelsea ender uavgjort. Det spiller du på her til 3,90 i odds