Den tyske landslagsspilleren har scoret bare fire mål på 13 Premier League-kamper etter at han kom fra RB Leipzig for 50 millioner pund, og presset på 550-millionspissen begynner å bygge seg opp.

Timo Werner innrømmer at det tøffe fysiske spillet i Premier League har tatt ham litt på sengen, ifølge Sky Sports.

- Det spiller ingen rolle hvor mye du koster. Det vil alltid være et ekstra press på deg når du kommer til en ny klubb, sa Werner til Sky Sports.

Onsdag er det ca 307 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

- Presset er større enn tidligere, men jeg tror gode fotballspillere leverer best under press, og det er min plan. Jeg vet jeg kan gjøre det bra under press.

- Premier League er litt annerledes enn Bundesliga. Det er tøffere her enn jeg trodde. Duellene her er hardere enn i Tyskland. Det ventet jeg, men ikke på denne måten, uttaler han til Sky Sports.

Chelsea - West Ham - Timo Werner scorer mål - 2,15 (spillestopp mandag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, Premier League. Etter en god start, hvor det virket som han hadde tilpasset seg Premier League veldig fort, har den tyske landslagsspissen gått målløs av banen i de åtte siste kampene i alle turneringer.

24-åringen ble hentet til Stamford Bridge i sommer etter å ha spilt hele karrieren i Bundesliga, og Werner forteller at han fortsatt trenger tid til å venne seg til den engelske toppdivisjonen.

Onsdag er det ca 307 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Det tette kampprogrammet har heller ikke vært noen fordel for tyskeren.

- Det er tøft når man spiller kamper hver tredje dag, og når du spiller lørdagskamper mot lag som har hvilt hele uken. Da er det vanskelig å være på sitt beste i hver kamp. Men det er gøy å spille i Premier League.

Det er dem som mener Chelsea-manager Frank Lampard bør la Werner starte på benken i mandagens London-derby mot West Ham, men han vil sannsynligvis være i startelleveren.

Byttet posisjon på banen

I de 13 kampene Werner har spilt, har han skiftet posisjon fra midtspiss til å spille på venstreflanken, og det virker som det er på venstrekanten Lampard helst foretrekker å bruke ham. Spissen slet med å markere seg mot Everton og Wolves, men Lampard mener ikke det skyldes at han spiller på venstreflanken.

- Timo har spilt i forskjellige roller for Leipzig og Tyskland, så det er ikke noe problem for ham å spille på venstrekanten. Han kan brukes på alle tre spissplassene.

Onsdag er det ca 307 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Selv om Werner ikke har scoret i de åtte siste kampene i alle turneringer, så har vi troen på at måltørken kan ta slutt mot West Ham. Årsaken er enkel.

Chelsea-angriperen kommer nemlig til sjanser.

Statistikken viser at han virkelig prøver. Han har i snitt 2,5 skudd per kamp. Det vil gi resultater før eller senere. At 550 millioners-mannen scorer mandag kveld gir 2,15 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset