Liverpool har allerede vunnet ligacupen, og de har en FA-cupfinale mot Chelsea å se frem til 14. mai. Tirsdag booket de også en plass i Champions League-finalen etter å ha snudd 0-2 til 3-2-seier mot Villarreal.

Dette Liverpool-spillet er en frekkis til 8,00 i odds. Klikk her for å levere spillet

Jurgen Klopps lag vender lørdag igjen oppmerksomheten mot tittelracet i Premier League. De helrøde er ett poeng bak Manchester City før hjemmekampen mot Tottenham, men vil med tre poeng ta over tabelltoppen.

Men det blir ikke enkelt.

De møter et Spurs-lag som jakter en topp fire-plassering.

Vi har to oddstips på lørdagens kamp mellom Liverpool og Spurs. Se under:

Liverpool - Tottenham

Odds: Liverpool vinner og det scores over 2,5 mål i kampen - 2,00

Kampstart lørdag 7. mai kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Anfield

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Liverpool vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 2,00 i odds

Liverpool møter Tottenham i lørdagens sene kamp i Premier League. Den spilles så sent som klokken 20.45 på Anfield.

Med seier vil Liverpool overnatte på tabelltoppen i Premier League og legge press på Manchester City i kampen om ligatittelen.

Lotto har spillefrist lørdag klokka 18:00

Jurgen Klopps menn har allerede sikret at de ikke kan bli dårligere enn nummer to etter seieren mot Newcastle sist helg, men med fire kamper igjen å spille har de helrøde fortsatt tro på at de kan ta ligagullet fra Pep Guardiola.

11 år uten tap mot Spurs

Tirsdagens 3-2-seier mot Villarreal var Liverpools sjette seier på rad i alle turneringer, og de er ubeseiret i 15 Premier League-kamper på rad før lørdagens kamp mot Spurs.

Rødtrøyene har også en imponerende statistikk mot Tottenham. De har vunnet syv og spilt uavgjort i to av de siste ni kampene mot klubben fra Nord-London. På Anfield er tallene enda bedre. Der står de med elleve kamper på rad uten tap mot Tottenham i alle turneringer.

Spurs har tapt de tre siste kampene mot Liverpool på Merseyside. Det er faktisk hele elleve år siden sist Spurs kunne reise fra Anfield med tre poeng. I mai 2011 scoret Rafael van der Vaart og Luka Modric hvert sitt mål og sørget for at gjestene vant 2-0.

Den gode nyheten for Spurs er at de iallfall pleier å score mot Liverpool. De har scoret i åtte av de ti siste kampene mot de helrøde. Vi tror den trenden fortsetter lørdag, men at alle tre poengene blir igjen i Beatles-byen.

1,47 i odds på hjemmeseier til Liverpool er kjedelig, men vi har gjort et dypdykk i statistikken. Det gir oss grunnlag for å prøve et annet spill til bedre odds.

Liverpool har nemlig scoret minst to mål i de seks siste hjemmekampene mot Tottenham i alle turneringer, og i åtte av de ti siste kampen mellom Spurs og the Reds har det vært scoret over 2,5 mål.

Det er også interessant å merke seg at det har vært scoret over 2,5 mål i tre av de fire bortekampene de har spilt mot topp seks-lagene i Premier League.

Vi tror at Liverpool vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 2,00 i odds

Liverpool - Tottenham

Odds: Korrekt resultat - Liverpool 2-1 - 8,00 i odds

Kampstart lørdag 6. mai kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Anfield

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Liverpool vinner 2-1. Det kan du spille på her til 8,00 i odds

Sluttresultatet har vært det samme i de tre siste kampen mellom Liverpool og Tottenham på Merseyside. Alle kampene har endt med 2-1-seier til Liverpool.

Faktisk har fire av de siste seks kampene mellom disse to lagene endt med 2-1-seier til Liverpool på Anfield, og vi tror også det kan bli resultatet i lørdagens kamp.

Liverpool har scoret nøyaktig to mål i tre av de siste fire hjemmekampene, mens Spurs har scoret i fire av de siste fem Premier League-kampene på bortebane.

Jurgen Klopps lag har riktignok kun sluppet inn syv mål foran egne fans denne sesongen, men de har kun klart å holde nullen én av de siste fem kampene mot Tottenham. Da lagene møttes i London tidligere denne sesongen endte kampen 2-2, og vi tror Spurs kan klare å score mot Liverpool igjen.

Å spille på resultat er noe vi sjelden gjør hos Sportspill, men statistikken gir oss gode argumenter for å prøve oss på et slikt spill i denne kampen.

Vi tror at Liverpool vinner 2-1. Det kan du spille på her til 8,00 i odds