Gå til sidens hovedinnhold

Dette Klopp-grepet skal gi Liverpool seier

Jürgen Klopp gjør gjøre flere endringer fra laget som møtte Real Madrid på bortebane. Vi tror Liverpool vinner på Anfield, men om de går videre er en helt annen sak.

Liverpool har gjort det vanskelig for seg selv, etter å ha tapt den første kampen mot Real Madrid 1-3.

De må klare et spektakulært comeback om de skal ta seg til semifinalen i Champions League denne sesongen. Heldigvis for Liverpool klarte de å bryte den dårlige trenden på hjemmebane i helgen. Etter åtte kamper på rad uten hjemmeseier vant Liverpool 2-1 mot Aston Villa.

Onsdag er det ca 167 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

De får en tøffere oppgave mot Real Madrid, som vet at hvis de scorer ett mål, ja, da må Liverpool plutselig score tre for å skaffe ekstraomganger.

Gjør endringer på laget

Klopp vet at mye vil bli avgjort av hvilke elleve spillere han sender ut på Anfield. Han må ta noen tunge valg for å få jobben gjort.

Jordan Henderson er fortsatt skadet. Naby Keita spilte en svak kamp i Madrid sist, og får neppe fornyet tillt. Det betyr at Klopp antakeligvis vil velge å starte med James Milner eller Thiago Alcantara. Vi tror Thiago får sjansen.

Fredag er det ca. 101 millioner i Eurojackpot-potten.

Offensivt vil etter alt å dømme Sadio Mane komme inn, til tross for at han har vært ute av form. Senegaleseren ble hvilt mot Aston Villa, og Diogo Jota vil sannsynligvis bli ofret. Roberto Firmino gjorde nok mot Villa til å beholde plassen i laget.

Ifølge nettstedet thisisanfield, som følger Liverpool tett, kan Klopp gå enda mer drastisk til verks. De mener Fabinho kan bli flyttet ned igjen i midtforsvaret. Det vil gi trygghet bakover, noe som vil gi større frihet til Liverpool offensivt. Velger Klopp denne løsningen, vil Nat Phillips bli ofret. Da kan Wijnaldum og Thiago ta midtbaneplassene, mens Klopp får plass til Salah, Mane, Firmino og Jota as Klopp offensivt.

Liverpool - Real Madrid - Liverpool vinner og begge lag scorer - Ja 3,20 (spillestopp onsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Champions League, kvartfinale. Kamp 2 av 2. De defensive problemene til Liverpool på Anfield har vært åpenbare denne sesongen. Jürgen Klopps menn har kun klart å holde nullen i to av de siste ti hjemmekampene i alle turneringer, og de møter et Real Madrid-lag som kun har gått målløse av banen i tre av de siste 25 bortekampene.

Vi tror at begge lagene scorer i denne kampen, men vi tror det er mulig å få mer ut av oddsen her.

Onsdag er det ca 167 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Liverpool er favoritter i onsdagens kamp takket være en imponerende statistikk på hjemmebane i Europa. De har kun tapt én av de siste 22 hjemmekampene i Champions League etter 90 minutter, og de har vunnet fire av de fem siste kampene. Det virker som Liverpool har funnet formen igjen.

Skadetrøbbel for Zidane

Zinedine Zidanes menn virker også svekket defensivt før onsdagens kamp på Anfield.

Den spanske landslagsspilleren Lucas Vazquez spilte høyreback i den første kampen mot Liverpool, men ble skadet i Reals El Clasico-seier mot Barcelona i helgen. Han er ikke med til England. Det er heller ikke Dani Carvajal. I tillegg er Sergio Ramos og Rafael Varane ute for å ha testet positivt for covid-19. Heller ikke Eden Hazard ble friskmeldt til kampen mot Liverpool.

Evening Standard mener Real Madrid stiller med dette laget (4-3-3): Courtois; Odriozola, Nacho, Militao, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Asensio, Benzema, Vinicius Jr.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Real er selvsagt en formidabel motstander. De har kun tapt to av de siste 15 bortekampene etter ordinær spilletid, men statistikken på bortebane i Champions League er ikke akkurat skremmende god. De har tross alt kun vunnet fem av de siste ni kampene på reise.

Liverpool på sin side har har vunnet mot Barcelona, Ajax, Porto, Napoli, PSG, Roma o, og vi tror de vinner mot enda en storklubb onsdag. Oddsen på at Liverpool vinner mot Real Madrid er 1,95, men vi prøver oss på en variant som gir oss bedre betalt. Vi går for Liverpool-seier, men at begge lagene scorer.

Det gir finfine 3,20 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset