The Toffees har vunnet tre kamper på rad før kampen på Stamford Bridge. I forrige serierunde vant Carlo Ancelottis menn 1-0 på The Hawthornes mot West Bromwich Albion- En heading fra Richarlison i andre omgang ble kampens eneste mål.

Dermed fortsetter den gode bortestatistikken for Everton. De har vunnet ni av 13 Premier League-kamper på bortebane i 2020-2021-sesongen.

Onsdag er det ca 73 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Thomas Tuchel, som ennå ikke har tapt etter at han tok over som Chelsea-manager, vet at laget hans får en vanskelig kamp mandag. Chelsea-manageren mener i følge Liverpool Echo at Everton er sterke på flere ting, men han sier det sterkeste kortet er mannen som leder dem fra sidelinjen.

- Det er kun ett poeng som skiller lagene. Everton hadde en sterk start på sesongen, tok en viktig seier på Anfield og har levert gode resultater. De har en sterk spillerstall, fysisk robust og full av talent. De har gode spisser, en farlig 10-er i James, stor rutine i troppen og en super sterk manager på sidelinjen, påpeker Tuchel.

Her finner du hele oddsprogrammet!

- Carlo vet hvordan han skal få resultater, og fortsette flyten som laget er inne i, skryter tyskeren videre.

Chelsea - Everton 1,52 - 3,85 - 6,00 U (spillestopp mandag kl. 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Chelsea tok en imponerende 1-0-seier mot Liverpool på Anfield torsdag. Seieren betyr at Chelsea har tatt 18 av 24 mulige poeng under Thomas Tuchel, som ennå ikke har tapt etter at han tok over for Frank Lampard som manager på Stamford Bridge i januar. Tyskerens justeringer har gjort en forskjell, særlig defensivt. Chelsea har holdt nullen i åtte av de ti siste kampene.

At de har lagt om til et tremannsforsvar har gjort underverker bakover, men det har gått utover det offensive spillet til Chelsea. Kun tre ganger har Chelsea scoret mer enn ett mål under Tuchel, og de vil få en vanskelig oppgave med å bryte ned et forbedret Everton-forsvar.

Onsdag er det ca 73 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

The Toffees har holdt nullen i tre kamper på rad. Det startet med 2-0-seieren på Anfiled mot byrival Liverpool. Torsdagens 1-0-seier mot West Brom var tredje strake seieren, og Carlo Ancelotti innrømmer at klubben nå drømmer om en plass i neste sesongs Champions League.

Skal de klare det, trenger de poeng i mandagens kamp. Det er slett ikke usannsynlig. Everton har nemlig vært bedre borte enn hjemme denne sesongen. De har tatt 29 av 46 poeng på bortebane.

27 år uten seier på Stamford Bridge

De slo også Chelsea 1-0 i det omvendte møtet i desember, og det burde gi laget selvtillit før turen til hovedstaden. Men det var et annerledes Chelsea-lag de slo i desember, og de virker farligere etter at Tuchel tok over. Samtidig har Everton en grusom statistikk på Stamford Bridge. De har ikke vunnet der på 27 år, og de har reist hjem til Liverpool uten å score i seks av de syv siste ligakampene der.

Her finner du hele oddsprogrammet!

Chelsea er ubeseiret i de siste 25 hjemmekampene i Premier League mot Everton, og de har vunnet 14 av dem. Elleve kamper har endt uavgjort. Vi tror det også kan bli utfallet av mandagens kamp.

Chelseas midtstopper Thiago Silva er på vei tilbake etter å ha vært ute i de siste syv kampene. Han vil bli testet før kampen. Tammy Abraham spilte ikke mot Liverpool, og er usikker også til mandagens kamp.

Evertons viktige midtbanespiller James Rodriguez er usikker. Tom Davies og Seamus Coleman må også testes før kampstart på Stamford Bridge, mens Yerry Mina og Fabian Delph er ute.

To lag i god form

Siden begge lagene er i god form, og har vært sterke defensivt, er det rimelig å tro at det er lite som skiller disse to lagene. Ancelottis menn har prestert bra i første omgangene denne sesongen, og det har stått uavgjort til pause i tre av de siste fem kampene til the Toffees.

Her finner du hele oddsprogrammet!

Mason Mounts mål på Anfield var det første Chelsea klarte å score i løpet av de første 45 minuttene av de fire siste kampene. Nesten 62 prosent av målene til Chelsea i ligaen denne sesongen har kommet etter pause, og klarte å bryte ned Everton blir en vanskelig oppgave. 1,52 i odds på hjemmelaget frister ikke, men U til 3,85 i odds er det flere gode argumenter for å forsøke. Det blir vårt forslag på denne matchen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset