Gå til sidens hovedinnhold

Dette sa Villarreal-manageren om Martin Ødegaard

Villarreal-trener Unai Emery trakk frem tre Arsenal-spillere før den første kampen i Spania. Martin Ødegaard var en dem.

Emery var full av lovord om den norske landslagskapteinen da han snakket om hvilke Arsenal-spillere som kunne skape problemer for Villarreal før den første kampen.

- Arsenal har en tydelig identitet, og de har vist fremgang under Arteta. De har klassespillere i Ceballos, Ødegaard og Saka, og de har hurtige spillere i Aubameyang, Bukayo og Martinelli. De har også en veldig solid defensiv struktur. Det blir en veldig tøff match, sa den tidligere Arsenal-manageren, ifølge football.london.

Fredag er det ca. 467 millioner i Eurojackpot-potten.

Den tidligere Arsenal-manageren slipper iallfall å møte én av de tre spillerne han omtalte som klassespillere, kanskje to.

Tierney aktuell fra start

Arsenal tapte den første kampen i Spania 2-1, og de må gjøre et comeback hjemme på Emirates om de skal spille finalen i Gdansk 26. mai.

Mikel Arteta har ingen enkel jobb når han skal velge de elleve som skal starte mot Villarreal, men Alexandre Lacazette og Kieran Tierney er begge friskmeldt til kampen. Det er en opptur, men Arsenal må klare seg uten Dani Ceballos i torsdagens kamp. Han ble utvist i den første kampen.

Med Tierney tilbake, vil Xhaka gå inn igjen på midtbanen sammen med Thomas Partey torsdag. I forsvaret er spørsmålet om David Luiz blir spilleklar. Dersom han er ute, vil Arteta trolig starte med Pablo Mari og Rob Holding - siden de vanligvis spiller bra sammen.

Evening Standard mener Ødegaard vil bli foretrukket i den offensive midtbanerollen fremfor Arsenals akademi-produkt Emile Smith Rowe. Football.london er uenig. De mener Smith Rowe får nummer 10-rollen.

Her kan du skrape Flax på nett

Arsenal - Villarreal (Over/Under ant. mål fulltid 2.5) - Over 1,70 (spillestopp torsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Dette vil bli den 14. kampen til begge lagene i Europa League denne sesongen, og statistikken deres tyder på at det vil bli flere mål på Emirates i torsdagens kamp.

Arsenal har vunnet ni, spilt uavgjort to og tapt to av de siste 13 kampene så langt. De har scoret i alle kampene unntatt én. I ti av kampene har det vært scoret over 2,5 mål.

Villarreals statistikk er enda mer imponerende. De har vunnet tolv kamper og spilt én kamp uavgjort, og de har scoret i hver eneste kamp. Selv om de har holdt nullen i syv kamper, har det vært scoret over tre mål i syv av kampene.

Arsenal og Villarreal har scoret 63 mål til sammen i Europa League denne sesongen. Arsenal har scoret 33 og Villarreal har scoret 30. Spanjolnene vet at et bortemål vil bety at Arsenal må score to. Det utgangspunktet gjør at vi tror det blir en fartsfylt og målrik kamp på Emirates torsdag. Oddsen på at det scores over 2,5 mål i kampen er 1,70 i odds. Det er et ok spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset