Historien taler sitt klare språk når Crystal Palace møter Wolverhampton på Selhurst Park tirsdag: Dette blir et målfattig oppgjør.

Disse to lagene har møttes åtte ganger i Premier League siden 2018-2019-sesongen, og det har vært scoret to mål eller færre mål i samtlige kamper.

Slik får du 2,75 i odds på hjemmeseier til Crystal Palace mot Wolves

Ikke nok med det. I løpet av de 17 kampene lagene har møttes siden 2008 har det kun kommet flere enn tre scoringer i tre av de.

Når vi legger at Wolves ikke har scoret i de fire siste bortekampene, og to av de fire siste kampene til Palace har endt uten scoringer, så virker det ganske sannsynlig at tirsdagens kamp ikke blir av det målrike slaget.

Crystal Palace - Wolverhampton

Odds: Palace vinner og det scores under 3,5 mål - 2,75 i odds

Kampstart tirsdag 18. oktober klokken 21.15

Spillestopp kl 21.14

Selhurst Park

Slik ser du kampen:

Den vises på VSport Premier L1 Skaff deg tilgang her

Se Crystal Palace mot Wolverhampton på Vsport Premium League 1. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at Crystal Palace vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,75 i odds

Crystal Palace spilte 0-0 mot Leicester i forrige serierunde. Det betyr at Patrick Vieiras lag har spilt 0-0 i to av de fire siste kampene. Wolverhampton på sin side tok en knapp 1-0-seier mot bunnlaget Nottingham Forest.

Her kan man enkelt bli kunde og være med i alderstrekningen i Lotto

Resultatene gjør at vi ikke har tro på at denne kampen blir den helt store underholdningen.

Kampene mellom Crystal Palace og Wolves har ofte vært spennende, men målfattige de siste sesongene. Det har vært scoret to mål eller færre i de tre siste kampene mellom disse to lagene i alle turneringer.

Arsenal-legenden Patrick Vieira har vunnet begge kampene mot Wolves som Crystal Palace-manager med samme sifre: 2-0. Palace har faktisk vunnet de tre siste kampene og holdt nullen i alle tre kampene.

Det er slett ikke usannsynlig at de holder tett også i tirsdagens kamp. Wolverhampton er laget som scorer færrest mål i Premier League denne sesongen. De har kun fire nettkjenninger så langt, noe som antakeligvis har sammenheng med skadesituasjonen.

Spisskrise hos Wolves

Wolves mangler nemlig fire av sine viktigste angrepspillere. Jimenez, Chiquinho, Kalajdzic og Neto er alle ute med skader.

Begge lagene har en rekke spillere ute med skader. Palace mangler Chris Richards, Jack Butland, James McArthur, Nathaniel Clyne og Nathan Ferguson som alle er på skadelisten. I tillegg var Will Hughes ute på grunn av sykdom mot Leicester. Det gjenstår å se om Hughes blir friskmeldt til kampen mot Wolves.

Se Crystal Palace mot Wolverhampton på Vsport Premium League 1. Skaff deg tilgang her!

Det var mange som ble overrasket over at Patrick Vieira tok Wilfried Zaha av banen i det 77. minutt mot Leicester, men spissen fra Elfenbenskysten starter trolig mot Wolves.

Michael Olise og Jean-Philippe Mateta kjemper om en plass i startelleveren på topp sammen med Zaha. Vieira har spillertyper offensivt som kan lage problemer for ulvene.

Nathan Collins er tilbake til denne kampen etter å ha vært suspendert i tre kamper.

Adama Traore beholder trolig sin plass i startelleveren sammen med Rayan Ait-Nouri, men Goncalo Guedes kan være aktuell til å gå inn for Daniel Podence.

Wolves har tapt tre av de fire siste kampene uten å score, men forsvarsspillet hos ulvene er ikke så aller verst. De tapte tross alt kun 0-1 borte mot Tottenham tidligere denne sesongen. Det gjør at vi tror det blir en tett og jevnspilt kamp på Selhurst Park tirsdag kveld.

Å spille på at det scores under 2,5 mål virker å være et ganske safe, men det gir kun 1,62 i odds.

For oddsfolket som vil ha en litt mer spennende kveld, går vi for Crystal Palace-seier og at det scores under 3,5 mål i kampen. Det belønnes med 2,75 i odds.

Vi tror at Crystal Palace vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,75 i odds